maandag 26 november 2018

Persoonlijk theeglas

Verras de liefste mensen om je heen met een uniek theeglas. Jij ontwerpt hem namelijk helemaal zelf met naam of tekst. Zo kun je een theeglas laten graveren als leuk cadeau voor een verjaardag, als bedankje, relatiegeschenk of gewoon zomaar.


Persoonlijk theeglas of koffieglas met naam - geëtst. Dus kan gewoon in de vaatwasser. Details glas:Hoogte: cmInhoud: clGehard glasMerk: IkeaVaatwasserbestendigHoe werkt dit?

Een origineel bedankje of cadeautje voor de echte theeleut? Geef een persoonlijk theeglas met naam of een leuke tekst. Eenvoudig bestellen en snel geleverd. Nieuw bij Bulbby: een theeglas met naam!


Altijd een groot succes als persoonlijk cadeau! Ook leuk als cadeautje voor de juf of meester. Bekijk ook onze gepersonaliseerde mokken.


Daarom heb ik vandaag weer een cadeautip, namelijk een persoonlijk theeglas. Download de werktekening en ga direct zelf aan de slag.

Een leuk idee, maar moeite met de uitvoering? Geef je wensen en ideeën aan ons door en wij maken voor jou een passend ontwerp. Als extra optie kunnen wij het theeglas graveren met een logo of persoonlijke tekst. Vraag even een offerte aan. Maak jouw theemomentje extra leuk met een persoonlijk theeglas met je eigen naam!


Niets zo persoonlijk als een theeglas ! Dubbelwandig, dik glas, dun glas, ontdek uw . Op het theeglas wordt ge-etst. Deze glazen kunnen dus zonder. Voor een persoonlijk cadeau of een theeglas op maat voor uw gasten moet u bij APD Doetinchem zijn. U kunt ons theeglazen laten bedrukken op de manier die u mooi vindt. Geef uw wensen aan ons door of bereken direct online een offerteprijs.


Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Theeglas met splitletter en naam leuk en persoonlijk je eigen theeglas glas is geëtst dus vaatwasbestendig ook leuk om gevuld bijvoorbeeld met wat snoep, een kleine knuffel geld als cadeau. Een perfect kado voor de échte thee-liefhebber, een theeglas , helemaal gepersonaliseerd voor uw vriendin, moeder, collega, of iemand anders die wel eens een kadootje verdient. Nog nooit eerder is thee drinken zo leuk en persoonlijk geweest, maar dat is nu mogelijk met onze gepersonaliseerde theeglazen van hoge . Vergelijk goedkope Theeglazen uit de nieuwste collectie glazen en bestel direct aanbiedingen!


Koop online de beste merken voor de laagste prijs!

Op zoek naar een origineel Valentijnscadeau? Wij zijn voor jou op zoek gegaan en kwamen uit bij de leuke gegraveerde theeglazen van YourSurprise, een online cadeauwinkel voor persoonlijke cadeaus. Doordat je zelf het ontwerp van de glazen kan kiezen en dit vervolgens kan personaliseren, kan . Een prachtige set Royal Leerdam theeglazen met naam gegraveerd. Met de beste Juf of Meester designs heb je een uniek en persoonlijk cadeau! Martijn van Rijn: Zeer klant vriendelijk goede service.


Komen ook zelf met voorbeelden. Kim Bakker: Goe persoonlijk en snel. Frederik: Contact en afhandeling van bestelling verliep vlot. We hebben een aantal keer overleg gehad over de gravure en uiteindelijk kon . Wanneer je op zoek bent naar een persoonlijk en origineel cadeau voor een echte theedrinker, kun je met grote theeglazen een heel eind komen.


Versier, bijvoorbeeld samen met je kinderen, grote theeglazen met porseleinstiften. Doorgaans zijn deze stiften sterk genoeg om de theeglazen in een vaatwasser te kunnen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.