maandag 31 december 2018

Feesthapjes bestellen

Bent u opzoek naar hapjes catering voor uw feestje, verjaardag of bruiloft? Bekijk en bestel direct online! Dan zijn wij de partij die u zoekt! En het makkelijke is dat u dit gewoon online kunt bestellen.


Heeft u een feestje te vieren? Een lust voor het oog, deze schaal bevat de lekkeste combinaties.

Hapjes schaal XXL met ruim 1hapjes. Meloenbol met rode port. Filet Americain rolletjes. Wilt u heerlijke hapjes bestellen voor uw feestje of verjaardag, neem een kijkje bij DSR food. De voordeligste cateraar van Nederland en altijd in uw buurt.


Borrelhapjes bestellen ? Van hapjes voor uw verjaardag tot de verzorging van uw bruiloft of bedrijfsfeest. Met onze hapjes kiest u voor vakmanschap, ambachtelijkheid en een luxe uitstraling! Zo bestel je hapjes om te laten leveren.

Indien je een feestje incl. Links boven zie je steeds . Schaal met Hollandse maatjesharingen met zuur en uitjes. Prijs per stuks: €25.


Onze hapjes worden vers bereid in onze kookstudio in Amsterdam Noord. Denk aan sushi inside out met gerookte makreel en waterkers, lamsgehaktballetjes in cognacsaus of een lolly van schapenbrie uit . De liefde van uw gasten gaat tenslotte door de maag. Kies hieronder een oplossing voor de borrel van uw keuze. Direct on-line bestellen makkelijk, goedkoop en snel.


Verwen uw gasten met onze prachtige opgemaakte luxe koude hapjes. Ideaal te gebruiken als fingerfood. Voor de echte garnalenliefhebbers hebben wij de Dim . U kunt bij ons ook terecht voor uitgebreide Spaanse koude tapasschotels en warme tapashapjes.


Online heerlijke hapjesschalen bestellen. Voor ieder feestje, elke verjaardag, bruiloft of party kunt u bij ons een geschikte hapjesschaal vinden. Ook als u een feest organiseert, kunt u heerlijke hapjes bestellen van BBQenzo- buffet.


Catering Oldenzaal - schaal gevulde . U kunt uw bestelling feesthapjes plaatsen voor minimaal stuks. Wij bezorgen gratis, in maar liefst plaatsen!

Voor smakelijke catering op feesten, partijen, diner lunches ook eenvoudig online te bestellen in onze web shop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.