woensdag 9 januari 2019

Feesttafel tafel decoreren

Feesttafel tafel decoreren

Bloemen doen het altijd goed als decoratie op je feesttafel. Hier volgen manieren waarop je bloemen kan gebruiken om je feesttafel mee te versieren! Je kan in een bepaald thema werken, dan krijg je vanzelf ideeën voor de kleuren en de decoratiestukken op je feesttafel. Een geslaagd kerstfeest begint met mooie tafeldecoratie.


Feesttafel tafel decoreren

Met deze tips en tricks en in het achterhoofd maak je van de feesttafel een echte parel! Lekker eten aan een mooie tafel , dat is dubbel scoren. In dit artikel vind je alvast enkele toptips voor een onvergetelijke feesttafel ! Kerstmis is nog maar net achter de rug en je moet alweer origineel uit de hoek komen? Met deze ideetjes krijg je ongetwijfeld complimenten en kan je je feesttafel naar een hoger niveau tillen.


Nieuwjaarstafel te decoreren : De meeste van deze benodigdheden koop je bij . De feesten zijn de ideale gelegenheid om samen met vrienden of familie lekker te eten. En je tafeldecoratie is dan even belangrijk als je maaltijd zelf: de versiering geeft een bepaalde sfeer aan het etentje. Hoeveel gasten, het tafellaken , je servies, welke kleuren.


We geven je enkele belangrijke tips mee . Tips voor tafeldecoratie en het vouwen van AVA servetten vindt u hier! Een winterse feesttafel creëren? Dan mag de juiste tafeldecoratie niet ontbreken. Ontdek onze creatieve tips en ga meteen aan de slag!


Abonneer nu gratis om geen enkele. Bekijk hier ons uitgebreid online assortiment voor je feesttafel. Moderne overdadige feesttafel dekken, met zwart als basiskleur.


Feesttafel tafel decoreren

Hoe geef je je tafel een feestelijk tintje zonder dat het een stijve bedoening wordt ? Een intiem feestje bij u thuis, uw huwelijksfeest, de communie van uw kind of het grootse “ik word 50” feest van uw partner, De Feesttafel zorgt ervoor dat u zorgeloos geniet! Je hebt het menu gekozen en de cadeautjes gekocht. Je hoeft alleen nog na te denken over de decoratie van je tafel. Alleen heb je geen zin om je complete feestbudget te besteden aan servies en accessoires die je maar één keer gebruikt.


De oplossing: zelfgemaakte decoratie met tweedehands . Een prachtige bloemdecoratie als decoratieve parallelschikking. Deze bloemschikles is handig om stap voor stap te bloemschikken. Laat je inspireren bij het decoreren : drie feesttafels voor alle smaken en kleuren. Stijlvol zwart-wit met een groot pronkstuk, budgetvriendelijk met natuurlijke materialen of rustiek in pasteltinten.


Een feesttafel is pas af met de juiste tafel decoratie. De perfecte feesttafel zelf samenstellen is geen sinecure. Maar voor de perfecte setting kan je bij Nadine Winten terecht.


Bij deze partyplanner sprokkelden wij dan ook enkele leuke decoratietips voor het dekken van onze buitentafel. En dan nu: tijd voor de feesttafel. Naast het lekkere eten is uiteraard ook de tafeldecoratie belangrijk.


Je wil toch niets liever dan dat je gasten zich thuis voelen in een gezellige omgeving? Laat ik je wat helpen met de praktische én decoratieve beslommeringen. We zullen eerst en vooral de checklist even .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.