donderdag 10 januari 2019

Feuerwear tassen

Feuerwear tassen

Bestel eenvoudig online. Vele aanbiedingen bij bol. Tassen, rugtassen en accessoires gemaakt van gerecyclede brandslangen. Urban design en duurzaam geproduceerd.


Feuerwear tassen

Gratis verzending voor tassen en ipad hoezen! Witte kleur met zwarte binnenkant. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Tassen en accessoires van brandweerslangen. Ontelbare keren zijn de brandweerslangen door hitte, roet en modder gesleept.


Liters water zijn er doorheen gepompt om vuur te doven en levens te redden. Zij doen het met oude brandweerslangen. Handzaam formaat, bijzonder robuust en zeer weerbestendig.


Feuerwear tassen

De Dan Shopping Bag is een multifunctionele tas , ideaal om te winkelen of mee te nemen naar een dagje strand. Bright was bij de opening van hun nieuwe duurzame fabriek. Freitag maakt tassen van afgedankt vrachtwagenzeil. Uit hun appartement in . Een portemonnee die werkelijk is gemaakt van brandweerslangen draagt een eigen verhaal met zich mee. Materiaal dat zijn dienst bewezen heeft krijgt een nieuw leven.


De portemonnees zijn onverwoestbaar en ieder exemplaar is uniek. Deze is bedoelt voor dames. Als vrijwilliger bij Brandweer Nederweert was ik direct verkocht: tassen en accessoires gemaakt van oude brandslangen. Feuerwear tassen en accessoires van . De nieuwste schoudertas luistert naar de naam Larry.


Ze zijn ontelbare keren door roet, vet en modder gesleept en hebben te . Hierdoor ontstaat een tas van hoogwaardige materialen. Mocht u een tas zoeken die wij niet op de webwinkel hebben staan, stuur ons dan gerust een mailtje met uw verzoek. Wij kijken dan of we het . Upcycling vormt de basis van de productie.


Ieder product is uniek en heeft dus ook een verhaal achter zich. Het idee kwam van Martin Klüsener, een Duitse textielingenieur. Hij wilde tassen creëren met een duurzaam en robuust materiaal, zodat er . Carl schoudertas van brandweerslang.


Scott Nlaptoptas stuks. Onze vaste merken zijn o. DOTHEBAG, FEUERWEAR , MY PAPER BAG van MYOMY en HAROLDS. Naast onze merken hebben we ons eigen label: ITIYA. Geschikt voor formaat tot 1 en Inch. Gevoerde achterwan gevoerde en uitneembare notebookzak.


Voor als de computer eens thuis blijft. Twee binnenzakken, groot vak met rits. Met stoere verstelbare veiligheidsriem . Hier vind je openingstijden, adressen enz.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.