donderdag 10 januari 2019

Glowgolf zoetermeer

Glowgolf zoetermeer

In een bijzondere omgeving indoor midgetgolf spelen geeft een extra fun dimensie aan het geheel. Terecht een steeds populairder . De baan en de decorstukken worden hierbij op een unieke wijze uitgelicht door fluorescerende black lights. Een unieke ervaring die zelfs in 3D mogelijk is als je gebruik wilt maken van onze . Omdat wij reeds een bestaande bedrijfsvoering in een groot pand aan de Dorpsstraat hebben, zijn wij gaan zoeken naar een formule die nieuw is en aanvullend zou kunnen werken. Hier kan je binnen spelen in het donker, het balletje zal op kleuren en eventuele witte kleding. Ook zijn er diverse buiten . Mooie banen, goede locatie, vriendelijk personeel.


Glowgolf zoetermeer

Speel glowgolf op een van de indoor midgetgolfbanen van Nederland. Leuk als familieuitje of kinderfeestje! Ga onder water en ontmoet piraten en ander gespuis tijdens een partijtje midgetgolf in glow in the dark.


Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. GlowGolf Scheveningen, een leuk uitje,rh:anwb. U vindt hier uitgebreide informatie over de failliet zoals handelsnamen, branchecode, rechtsvorm, publicaties en openbare verslagen. Leuke combinatie: holes black light minigolf en daarna bak je je eigen pizza. De opkomst van Family Entertainment Centers met een aanbod voor een compleet dagje uit is ook in Nederland niet meer te stuiten.


Glowgolf zoetermeer

Nieuwe ontwikkelingen lijken steeds grootser en spectaculairder en komen steeds vaker van buiten de leisure sector. Wat zijn nog de kansen voor bestaande ondernemers . Vind hier toplocaties voor een potje midget glowgolf in Nederland. ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Je voelt je een ster in het Hollywood Café de Kuip in Rotterdam!


Nip aan een cocktail in het glamoureuze café en spot de decors uit Friends of de Titanic. Glow in the dark minigolf in Hollywood setting in combinatie met het huren en kopen van multimedia. Heerlijke vrijetijdsbesteding onder dak!


Glowgolf zoetermeer

Kamperen met korting Nederland en België. Thermen Bussloo Korting. Slot Loevestein Korting. Thermen Soesterberg Korting. Zoetermeer is een leuke stad in de provincie Zuid-Holland.


In het pand van De Leyens Fitness.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.