maandag 28 januari 2019

Heupfles waar te koop

Een klassieke zilverkleurige heupfles van roestvrijstaal met een geprinte tekst aan de voorkant. De heupfles , ook wel platvink genoemd in de volksmon is een handig vormgegeven drinkfles die daardoor perfect in je borstzak of binnenzak past. Na een dag in mijn skirugzak gezeten te hebben viel het wel op dat er een klein beetje vocht via de dop eruit gelopen was.


Mijn advies, koop dit niet! De inhoud is ongeveer 2ml. Heupfles 2ml van RVS. Past gemakkelijk in elke achterzak en is ideaal voor bijvoorbeeld op wintersport of tijdens de carnaval. TS was vandaag in de stad op zoek naar een goedkope heupfles voor sterke drank.


Na twee Actions en een Xenos te hebben bezocht, ben ik nog steeds niet in het bezit van een heupfles. Meer resultaten van forum. Ontdek ons grote aanbod aan sportartikelen hier. Van fitnessappartuur en wielrenuitrusting tot voedingssuplementen, u vindt het hier.


Koop het nu goedkoop online! Vind heupfles op Marktplaats. Te koop : unieke hip flask ( heupfles ) van world of whiskies materiaal: roestvrij staal nieuw in verpakking!


Voor iedereen een voordeel. De heupfles is meestal gemaakt van Roest Vrij Staal (RVS) en kan daarom voorzien worden van een gravure. In de promotiebranche zijn er een verschillende modellen verkrijgbaar, waaronder een model van het merk Orient Express. Bij grote aantallen is het mogelijk om uw eigen custom made heupfles te laten maken in . Rvs heupfles ook wel platvink genoemd verkrijgbaar met of zonder accessoires en eventueel te voorzien van een persoonlijke boodschap doornmiddel van graveren. Bekijk ook eens onze knutseldozen, kleurboeken, stickerboeken, tekensets en nog meer …. Online een (RVS) heupfles of heupflacon kopen?


Al onze heupflesjes zijn gegarandeerd waterdicht en van hoge kwaliteit. Een heupflesje is het perfecte geschenk voor iedereen. Ik weet het niet… in het geheim sterke drank meesmokkelen is nu niet direct iets waar ik voor sta te springen maar ik vind dat de fles als accessoire wel iets heeft.


Het is op één of andere manier best stijlvol en als je wat rondkijkt vind je zeker een mooi en exclusief model. Handige fles voor diverse dranken. Ideaal voor in uw binnenzak of achterzak of tas.


De zakfles heeft een speciale beugel waardoor de dop onderweg niet vanzelf los kan draaien. Een platvink kun je direct kopen bij Benscore. Een zakflacon tegen een scherpe prijs.


Drankset voor de leukste drankspelletjes. Inclusief heupfles , shotglazen en trechter. Op de voorkant is de skull goed zichtbaar, deze komt als het ware uit d. Roestvrij stalen heupfles met trechtertje en glas in geschenkverpakking 1ml. Deze heupfles ziet er met zijn afwerking echt heel luxe uit. We adviseren om dit artikel te bedrukken in Laser gravure in een formaat van maximaal ø mm.


Heupfles waar te koop

We kunnen dit artikel in kleur(en) bedrukken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.