woensdag 9 januari 2019

High tea het strand katwijk

Vanuit deze locatie kijkt u uit over duin, strand en zee. Brasserie La Terrasse (BLT), letterlijk, op hoger niveau gelegen. Heerlijk lunchen, dineren of borrelen.


Koningin Astrid Boulevard Noordwijk . Ik ben hier geboren en getogen, maar voel me nog altijd bevoorrecht zo aan zee! Dat kan ik me heel goed voorstellen!

De mooie kustplaats Katwijk , gelegen in de provincie Zuid-Holland in de Bollenstreek, heeft veel te bieden. Je kunt er heerlijk wandelen, fietsen, winkelen of genieten van het strand en de zee. Wanneer je kiest voor een dagje Katwijk , kies dan ook voor een gezellige high tea of afternoon tea bij een van de leuke locaties in . Een geheel nieuw strandhuis , gelegen achter de boulevar waar je 3dagen kunt genieten van zon, zee en strand. Voel het zand tussen je tenen en geniet van een prachtig uitzicht dat nooit verveeld of het. Ook voor uw bedrijfsuitje, -borrel of –presentatie, (familie)reünie, jubileum, kraamfeest of receptie aan het strand bent u bij ons aan het juiste adres.


Ook is het mogelijk om uw feest wat kleinschaliger te vieren met bijvoorbeeld een high - tea of een high-wine. Lekker uit eten in Katwijk ? Ontdek de beste High tea restaurants op IENS, van eetcafé tot sterrenzaak.

Lees recensies en reserveer direct! We werden hartelijk begroet in het bomvolle restaurantje. Alle ruimte is ook benut. De tafel was gezellig gedekt, snoepjes op tafel en water met fruit. We kregen een 4-gangen High Tea , met allerlei verrassende . Het hele jaar kan je volop genieten in onze sfeervolle beachclub.


Koffie met huisgemaakte appeltaart, bittergarnituur, High Tea , High Wine, borrel, lunch of diner, scroll voor de vele mogelijkheden door onze site. Bij ons kunt u het hele seizoen genieten van de gezellige sfeer, relaxte muziek en het heerlijke eten uit de mediterrane keuken. Zilt Katwijk , Katwijk aan Zee.


Wij werken zoveel mogelijk met eerlijke, verse en natuurlijke . Heeft u altijd al eens een High Tea op het strand van Katwijk aan Zee, met een mooi uitzicht op zee willen hebben? U kunt met een grote groep of romantisch met zijn tweeën High Tea op het strand van Katwijk aan Zee. Bij Friends Katwijk hebben wij het grootste assortiment Tapas in Katwijk. De ideale locatie voor een High Tea. Bekijk onze Tapaskaart . Een zeer populair onderdeel van Zwoel is onze high tea.


Sandwiches met: Gerookte kip en truffelmayonaise. Kom februari met jouw geliefde naar strandpaviljoen Surf en Beach en jullie worden bij aankomst verwelkomd met een glaasje kir (witte wijn met crème de cassis) of een verse fruitsmoothie.

Bij Paal vind je ruimte, ontspanning en een warme hartelijke sfeer. Maar bovenal is het een strandpaviljoen . Strandpaviljoen Paal 14.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.