vrijdag 29 maart 2019

Hema broodtrommel maken

Voor naar school of naar het kantoor altijd je eigen broodtrommel met een eigen foto. Is jouw kind altijd zijn broodtrommel kwijt? Maak dan een unieke lunchbox voor hem of haar en deze raakt je nooit meer kwijt.


De kwaliteit broodtrommel is geschikt voor het vers houden van de lunch. De foto wordt op de deksel geplaatst en je kunt daar zelf een tekst plaatsen, bijvoorbeeld een naam. Bekijk de categorie lunchboxen en bekers op hema.

Want bij HEMA vind je alles om het dagelijks leven leuker en makkelijker te maken. Shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. MyMepal maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring op de website te verbeteren. Door gebruik te blijven maken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies.


Meer informatie vind je in onze privacy policy. Ontwerp zelf je eigen unieke lunchbox, drinkfles of beker vandaag bestellen = volgende . Even denken aan thuis met deze broodtrommel. Levertijd: ongeveer werkdagen.

Op zoek naar een uniek cadeau? Fotocadeaus zijn persoonlijk en verassend. Maak eenvoudig een cadeau, als basecap, kussen of mok met een leuke foto bij Kruidvat. Verkoop door: Massamarkt. Mepal Take a Break Flat lunchbox - Nordic Green.


Mepal Duo Ellipse lunchbox - nordic green. Sistema Microwave lunchbox - liter. Rosti Mepal Emoji broodtrommel. Kleine HEMA Lunchbox Naamlabels, gepersonaliseerde stickers in leuke kleur, goed herkenbaar en duurzaam. Je raakt niets meer kwijt.


Vaatwas-, diepvries- en magnetronbestendig. Voor volwassenen hebben we bijvoorbeeld lunchboxen en drinkbekers van voetbalclubs. Kies voor een drinkbeker met een speciale afdichting en een overdrukventiel. Zo ben je zeker dat je geen last van lekken hebt. Bovendien kunnen deze bekers tegen een stootje en zijn ze eenvoudig schoon te maken.


En dat allemaal met je eigen naam! Wat wil een kind nog meer? Vanaf vandaag is het mogelijk om online gepersonaliseerde producten van Jip en Janneke, Woezel en Pip, Kikker, Dolfje Weerwolfje en Hoe overleef ik… te maken.

Naast schoolspullen is HEMA natuurlijk ook het adres voor een mooie broodtrommel , een stel nieuwe fietsbanden of een stevige rugzak. Om het allemaal nog leuker te maken , . Winkels waar brooddoos vaak in de folder staat. Bij welke winkels vind je regelmatig brooddoos acties? Het is altijd handig om te weten bij welke winkels je terecht kunt voor een bepaald product.


Wij houden het assortiment nauwkeurig in de gaten. Ook kan je fotoboekjes maken. Je kunt het hele boekje zelf vormgeven, inclusief de voorkant. Salades maken voor de HEMA lunchbox.


Deze blogpost schreef ik oorspronkelijk voor de HEMA blog –. Misschien heb je nog salade-tips (of hele andere dingen om mee te nemen) voor mij! Nieuwe vondsten, Shoppen. Bento Box lunch Box Zwart Groen -.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.