woensdag 27 maart 2019

Miele wasmachine storing spoelen knippert

Als deze goed zijn dan is de volgende stap en komt ook als meeste voor als oorzaak van de storing dat er een storing. Op het internet is uberhaubt weinig te vinden over storingen in miele printen. Enig minpunt is dat de . Welke site bedoel je met veel info over storingen miele wasmachines ? Bedankt voor je reactie.

Onder de machine stond geen water. Miele W4wasmachine spoelen knippert. Ik heb overigens ook de pluizenfilter schoongemaakt en daarna deed hij het nog steeds niet. De machine wast niet op een ander . Trommel draait slechts in één richting. De storing is meestal dat lampje spoelen knippert ondanks dat de koolborsteltjes nog goed zijn, of dat hij helemaal dood is.


Voorwas, Wassen, Spoelen of Spoelstop knippert. Dit komt door een technisch defect.

Schakel nadien de wasmachine uit en opnieuw weer in. Kies het gewenste programma en start het programma. Op het display gaan dan soms streepjes branden. Wasmachine miele lampje spoelen knippert. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Maar hij begint de laatste jaar kuren te vertonen. Hij maakt heel veel lawaai tijdens het centrifugeren. Dit zelfde deed hij gisteren ook alleen bleef toen het lichtje bij spoelen knipperen. Het kan natuurlijk ouderdom zijn maar . Hierna deed hij niets meer.


In het display ver- schijnt: - -. Er is sprake van een defect. Start het programma nog een keer. Volgt dezelfde foutmelding , neem dan contact op met de afdeling Klantcontacten. LG wasmachines , droogkasten, afzuigkappen enz.


Nu, dit kan een allereerste indruk.

Het lampje Spoelen 1-begint te knipperen. Dat de trommel in geen van beide richtingen meer draait en alleen lampje spoelen knippert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.