woensdag 20 maart 2019

Plinthouder tbv stelpoot

Plinthouder tbv stelpoot

Plinthouder tbv stelpoot. Met de plinthouder kunt u de plint aan de stelpoot te bevestigen. De afstand van de poot tot de plint bedraagt ±22mm.


Plinthouder tbv stelpoot

Met deze plinthouder clip zet je plinten stevig vast tegen de keukenpoten, eenvoudig te monteren en voordelig geprijsd! Op voorraad bij de Meubelbeslagshop. De klem zet zich vast op de stelpoot. Uw keukenplint blijft eenvoudig te demonteren. Om plint demontabel te kunnen monteren, diameter 35mm kunststof.


Materiaal: kunststof wit. Uw partner voor handel en industrie. Stelpoot 1mm, kunststof zwart. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen.


Plinthouder tbv stelpoot

Klik en zie welke winkel de beste prijs voor stelpoten aanbied. Te gebruiken in combinatie met kunststofstelpoten. PLINTHOUDER V KASTSTELLER OPSCHR . Montageplaat met verschuifbare klem. Heeft iemand enig idee waar ik deze clipjes voor het bevestigen van een keukenplint kan krijgen? Prijsinformatie: Prijs per stuk: € 30.


Keukenpoten – Probeslag. Professioneel meubelbeslag. Artikel tot ( van de artikelen). Koop nu deze keukenpoot voor verschillende keukenkasten, ideaal als je je eigen keuken . Dient om de plint op de stelpoten te bevestigen. Info over stelpoten keuken gamma.


Resultaten van zoekmachines! Klembeugel - PLINTHOUDER V KASTSTELLER .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.