maandag 22 april 2019

Hoge of lage plinten

Geef jouw interieur een subtiel maar sfeerbepalend accent met vloerplinten. Wij vertellen hier alles over hoge plinten , plakplinten, overzetplinten en meer. Heeft u een kleine woonkamer? Kies dan voor een lagere plint.


Hoge plinten maken de ruimte namelijk alleen maar compacter. Ook de stijl van het interieur is belangrijk bij het kiezen van de juiste hoogte.

Met name in de bouwstijl van de jaren . Pas wanneer je bezig bent met de keuze voor de juiste plint , ontdek je hoezeer je plint de uitstraling van je interieur beïnvloedt. Zo geeft een hoge en goed zichtbare plint je interieur onmiddellijk een sjieke uitstraling, terwijl een lage plint wat subtieler en stoerder is. Tegenwoordig kunt u plinten in alle soorten en maten krijgen.


Een plint zorgt in eerste instantie voor het afdekken van de ruimte tussen de vloer en de muur. Daarnaast kan een hoge plint ervoor zorgen dat uw ruimte een sjieke uitstraling krijgt. De voor- en nadelen van lage plinten. Lage plinten zijn over het algemeen.


Er zijn verschillende stijlen waar je uit kunt kiezen: retro, klassiek, barok, modern.

We hebben zelfs nagedacht over de snoeren. Die zijn makkelijk weg te werken in een holle plint. Laat je adviseren in onze winkels. Het aanbod in plinten is enorm.


We krijgen dan ook regelmatig de vraag welke plinten te kiezen bij de parket, laminaat of PVC vloer. Een wit gegronde hoge MDF plint ? Of toch een eenvoudig verwerkbare plakplint met zelfklevende strip? Meestal hangt de keuze in plinten af van het type vloer.


Wij hebben thuis een mooie strakke gietvloer en een drama van mdf plinten (een of ander Gamma systeem waar je een kabel achterlangs kan laten lopen). Ze sluiten op de kopse kant in. Deze hoge plinten zijn duurder dan de standaard lage plinten uiteraard maar maken de ruimte wel echt af. De Deco Home interieurspecialisten geven je uitgebreid advies over het grote assortiment verf, behang, raamdecoratie, gordijnstoffen en tapijt. Ook zijn hoge plinten tijdloos.


Met behulp van dit maakrecept leer je hoe je hoge plinten plaatst. Bekijk de stappen, video en materiaallijst en ga zelf aan de slag. Wil je lage plinten plaatsen?


Klik dan hier voor het maakrecept. Wandkleur en inrichting bepalen mede of uw voorkeur zal uitgaan naar lage plinten of toch liever naar hoge witte plinten.

U kunt ook wit gegronde. Re: Laminaat en plinten. Wij hebben lage plantjes behorend bij het laminaat, maar als ik het nu opnieuw zou leggen zou ik absoluut hoge witte plinten nemen. Op de babykamer hebben we dat nu ook gedaan.


Schilder de plinten vervolgens nog eenmaal af. De plinten worden dan een in het oog springen fraai detail binnen uw woning. Hoge of lage plinten : De trend is hoog.


Omdat wij enkel materialen gebruiken van topkwaliteit bent u er zeker van dat onze plinten er niet alleen mooi uitzien maar ook zeer duurzaam zijn. Door onze hoge efficiency en lage kosten zorgen wij ervoor dat wij de ideale leverancier zijn om plinten te bestellen. Contact Indien u meer informatie wilt ontvangen over onze . Om het mooi te maken worden er hoge plinten geplaatst, waarschijnlijk van mdf en dan wit.


Mijn gedachte was: De hoge opstaande plinten leggen tot de deurkozijn en dan door de deur om het kozijn heen met een plakplint in dezelfde kleur als de vloer, om het. In deze video laten we aan de hand van een stappenplan zien hoe je een hoge MDF plint of een plakplint eenvoudig bevestigt. Zo kan je zeker zelf aan de slag om je plinten te leggen. More pictures about design keukens. Uniek Hoge Witte Plinten Design - Rekensommen Rekenpuzzels Leopold Bijbelse Thema Review Indeling Ophangen Pimp Welke . Tot enkele jaren gelden koost vrijwel iedereen voor lage plak- plinten.


Inderdaad geven plak- plinten veel gebruiksgemak. Toch zijn ze kortgeleden verslagen door de terugkeer van hoge plinten langs de muren. Plakplinten of hoge opzetplinten ? Verdere afwerking en mooie hoge witte opzetplinten die netjes afgekit worden bij de muur maken het geheel af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.