maandag 29 april 2019

Hondentrimsalon marleen

Hondentrimsalon marleen

Heeft uw hond nood aan een verzorging? Alle rassen en raslozen van groot tot klein zijn hier welkom. Afhankelijk van hun vachttype en rekening houdend met uw wensen zullen ze dan ook verzorgd worden. Er zijn nooit meerdere honden tegelijk in het trimsalon, hetzij van hetzelfde gezin.


Hondentrimsalon marleen

Zie hieronder het laatste nieuws over hondentrimsalon marleen op facebook. Naast hygiëne en kwaliteit, staat het welzijn van uw hond op de eerste plaats. Wij hechten grote waarde aan rust, ontspanning en geduld. Voor een vraag of afspraak mag u altijd vrijblijvend bellen of mailen, ik hoop u dan zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Hopelijk tot ziens in de trimsalon!


Bij trimsalon marleen kunt u terecht voor de totale vachtverzorging van uw hond. Uw hond weer fris en vrolijk! De meest volledige site met ruim 66. Veerstraat Nieuw Namen.


Hondentrimsalon marleen

Dahliastraat Kloosterzande. Marleen Blommaert Advies. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Voor de complete vachtverzorging van uw hond! Hulst, Zeelan Nederland Recensies en ervaringen van mensen uit de buurt.


Ik sta voor u klaar in de omgeving van Willebroek. Een grote liefde voor honden en een passie voor hondenverzorging: meer was niet nodig om Curly Wurly op te richten. Om de vacht van mijn bruine . Bij GEKop vind je alle adressen voor Hondentrimsalon in Brugge op een overzichtelijke pagina, inclusief telefoonnummer, website, routebeschrijving, recensies en meer. Alle VVTN erkende trimsalons en overige trimsalons van nederland vindt je eenvoudig per provincie terug op hondentrimsalon. Nelis Nog een trouwe klant van Figaro.


Hondentrimsalon marleen

Sanny en Choco zijn allebei jaar en worden ook wel Snoeperd en Knuffelaar genoemd. Maya Deze teckel dame van jaar krijgt . Bekijk Reviews, Telefoonnummers en Openingstijden van workshop hondentrimmen in regio Hoogeveen bij Allebedrijvenin. Openingsuren en adresgegevens van Prinses in Balen met adres Gerheide 103.


Uw specialist voor hondenkapsalons. Na een twintigtal jaren ervaring in ons eigen hondentrimsalon , hebben we de stap gezet om een hondenhotel te openen. De eigenaresse, Miranda Schroeten, heeft er sindsdien dan ook al vele viervoeters met plezier en liefde mogen begroeten en voorzien van . P wat een lieve hondjes ! Gerard van Ree Ik wil je Nog feliciteren met je wel verdiende eerste . U bent bij mij aan het juiste adres om uw hond te laten plukken, knippen, scheren, ontwollen . We werken alleen op afspraak, voor een afspraak kunt u bellen of mailen. Ook voor alleen nageltjes knippen e.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.