maandag 1 april 2019

Industriele ventilator te koop

Combimac Industriele ventilator blower afzuigsysteem. Is gebruikt voor afzuiging van lasdampen uit loods. Geluidsdempende dakafvoer is ook beschikbaar. Gekocht door iemand in een verzorgingstehuis, maar in de kleine kamer was deze ventilator te krachtig.


Zo goed als nieuw Ophalen.

Zeer veel luchtverplaatsing. Afzuig en blaasmachines komen veelvuldig voor in werkplaatsen en andere ruimten waar de aan en afvoer van al dan niet schadelijke lucht geregeld dient te worden. U kunt denken aan afzuigwanden, stofafzuigers, ventilatoren , blowers, en materiaalafzuigers. Stoffilters zijn een veel gebruikt onderdeel voor deze lucht.


Hierbij verkoop van deze twee industriële ventilatoren. Vind de beste selectie industriele ventilator te koop fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit industriele ventilator te koop voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Zorg voor een gezond binnenklimaat met verse luchtaanvoer of –toevoer met professionele Dryfast radiale ventilatoren of axiaalventilatoren van Bostools. Verplaatsbare of verrijdbare ventilatoren die zorgen voor het verwijderen en afvoeren van onaangename rook, gassen, stof en geuren, voor frisse lucht in horeca en .

Weinig gebruikte ventilator. Wat sporen van Ducttape op het frame. Waaierdiameter ongeveer cm. Totale hoogte ongeveer cm. EKC Slechts Kort gebruikt , staat reeds jaren.


Oude, in hoogte verstelbare, goed werkende industriele ventilator. Airsain biedt een ruime keuze aan HVLS ventilatoren , radiaal ventilatoren , en plafond ventilatoren van Fral, Magnovent en Multifan. Krachtige ventilatoren voor industriële toepassingen.


Een HVLS ventilator -High Volume Low Speed- zorgt voor een optimale luchtverdeling in gebouwen. In de zomer koelt een HVLS . Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Ventilatoren – Nu online kopen bij VINK LISSE! Snelle levering en minimaal jaar garantie. Raadpleeg onze specialisten voor persoonlijk advies.


Op zonnige dagen kan het in een bedrijf soms erg warm worden. Een industriële ventilator komt in dergelijke situaties goed van pas. Daardoor wordt een ruimte flink afgekoeld of voorzien van verse lucht.

Waar kom je een industriële ventilator zoal tegen, en welke voordelen heeft het nog meer te bieden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.