dinsdag 30 april 2019

Nespresso magimix melkopschuimer werkt niet

Ik heb een krups nespresso apparaat met melkopschuimer sinds een paar dagen geeft hij maar een half kopje koffie en is niet zo warm iemand een idee wat ik. Het lijkt of het magnetisch veld waaromheen de schuimer draait, niet meer werkt. Hij wordt wel warm maar de opklopper beweegt niet. Het kan geen slijtage zijn, omdat het apparaat pas keer gebruikt is.


Sinds een week of twee lekt de machine in de lekbak, geeft hij nog maar halve kopjes koffie en de melkopschuimer is kapot.

Wij hebben sinds gisteren een magimix plus aeroccino, de aeroccino kan het zo 5X achter elkaar doen en ondanks dat ik het laat afkoelen,. Ik heb al jaren en megahandige opschuimer (aerolatte), werkt meestal prima, dik schuim waar je je lepel rechtop in kan zetten zeg maar. Nespresso apparaat stuk. Vele aanbiedingen bij bol.


Heeft u ondersteuning nodig of staat uw machine hier niet tussen? Superstil en snel klaar, na een kleine anderhalve minuut is de melk klaar. Maar uit de temperatuurmeting blijkt dat de melk te koud blijft, net aan graden, dat is te lauw aldus Moniek.

Bij het proeven blijkt dat het niet het meest . Een ander deel van de koffiezetsystemen heeft dit niet. Te koop luxe nespresso magimix met melkopschuimer. Alles werkt naar behoren (weinig gebruikt) nespresso en douwe egberts cups kunnen. Heerlijk met de melkopschuimer , voor latte en capuchino maar ook voor expresso is het een druk op de knop en genieten! Vind nespresso melkopschuimer op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop nespresso melkopschuimer op Marktplaats. Er valt niet zo veel over te vertellen. Wij gebuiken hem al een tijdje niet meer dus hij mag weg.


Het reservoir kan links achter of. Koffiezetter werkt prima, melkschuimer niet. Espressomachine met melkopschuimer. Na minuten schakelt het apparaat zichzelf automatisch uit.


Dit werkt tevens energiebesparend.

De koffiemachine is dus een 2- in-apparaat. Gebruik de meegeleverde Aeroccino melkopschuimer om melk op te schuimen met slechts druk op de knop. Hierna hoef je het melkschuim alleen nog maar in je kopje te gieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.