dinsdag 30 april 2019

Hogedrukreiniger terras schoonmaken

Er zijn heel wat manieren en middeltjes om vuil en aanslag van je terras te verwijderen. We geven je een overzicht van de voor- en nadelen van een hogedrukreiniger , bleekwater en speciale groene-aanslagreiniger. Het is soms erg moeilijk om hardnekkige vervuiling van uw terras te verwijderen. Wilt u geen chemische middelen gebruiken, dan is een hogedrukreiniger een uitkomst.


Zonder veel moeite spuit je de meest vieze tegels schoon ! Een hogedrukreiniger is natuurlijk niet alleen handig voor het reinigen van je terras , het is ook uiterst handig voor diverse andere toepassingen.

Denk eens aan het wassen van je auto of boot? Of het schoonspuiten van de schutting of de muur van het schuurtje ? Met een hogedrukreiniger of hoge druk spuit wordt je terras weer stralend schoon. De originele kleur van je grijze terrastegels en mooie klinkers komt weer naar boven. Al het vuil en de aanslag worden verwijderd.


Kan je de tegels en bestrating van jouw terras , oprit of pad reinigen met de hogedrukspuit? Helaas zijn er ook een aantal nadelen als je je terras wilt reinigen met een hogedrukreiniger. Zo bestaat de kans dat je het zand dat tussen de voegen van de tegels zit wegveegt.


Ook heb je kans dat de kracht waarmee het water de tegels raakt, zorgt voor beschadigingen waardoor je tegels grover worden.

Wij raden het gebruik van standaard hogedrukreinigers op onze betonproducten af. Terras schoonmaken met een hogedrukreiniger. Dit omdat de sterke waterstraal van een standaard hogedrukreiniger de cementdeeltjes tussen de kleurmineralen kan wegspuiten. Cement werkt in principe als lijm, de kleurmineralen . Hogedrukreiniger te reinigen en schoonmakenvan de bestrating in de tuin van een klant in Pijnacker. Carrières du Hainaut ontvangt vaak vragen over blauwe steen onderhouden.


Zo vroeg Luc zich af of hij zijn terras kan schoonmaken met de hogedrukreiniger. Hoe je een natuursteen terras reinigt na de plaatsing, preventief behandelt en kan schoonmaken vind je hier mét info over de prijs voor onderhoud. Voor licht vervuilde natuursteen is de hogedrukreiniger een ideale oplossing.


Dan kan het chemisch schoonmaken van je terrastegels misschien helpen. Oogt uw terras het hele jaar door herfstig, met mos, onkrui groene aanslag en algen? Sappé Reiniging, Onderhoud en Renovatie zorgt ervoor dat uw terras er weer uitnodigend uit ziet. Dat doen we door het terras of de bestrating professioneel te reinigen. Natuurlijk nemen we ook de voegen . Een houten vlonder schoonmaken met de hogedrukreiniger kan, maar het wordt door sommigen afgeraden omdat je hiermee het terrasoppervlak kan beschadigen.


Als je toch beslist om de hogedrukreiniger te gebruiken voor de . Na de winter ligt het terras er vaak vuil en onverzorgd bij. Koude en regen zorgen ervoor dat een groene sluier van algen en mos zich op de tegels en tussen de voegen nestelt. Het voorjaar is dan ook het ideale moment om uw terras eens grondig onder handen te nemen.

De koudwater- hogedrukreinigers van STIHL gaan . Laat snel een hogedrukreiniger het zware werk opknappen. Je rug zal je dankbaar zijn! Een vraag die men daarbij vaak stelt, is : “Komen de voegen van mijn terras dan niet los?


Als je de lans onder een schuine hoek houdt, zal de straal je voegen normaal niet beschadigen. Hou de sproeier ook op een . Je terras schoonmaken is hierbij de perfecte eerste stap. In een korte tijd kan je terras weer helemaal schoon zijn en lijkt het net of je terras zo goed als nieuw is. Was met de spuitlans op de hogedrukreiniger het terras voor.


Er zitten ook wat nadelen aan: de druk is zo hoog, dat sommige soorten stenen er poreus van raken en daardoor sneller weer vuil worden. Je hebt ook meer kans op . Heeft er zich groene aanslag en vuil op jouw terrastegels of –planken genesteld? Dan is de hogedrukreiniger het aangewezen materiaal om jouw terras weer te laten . Naast het schoonmaken van het terras met een hogedrukreiniger kun je het onderhoud van je terras bijhouden door onkruid uit de voegen te verwijderen. Haal eens in de zoveel tijd met een onkruidborstel of een haakvormig krabbertje het onkruid uit de voegen.


Terrastegels schoonmaken , of groene aanslag verwijderen? Hoe zorgt u ervoor dat u geen krassen in uw terras spuit?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.