dinsdag 21 mei 2019

Horeca apparatuur reparatie

Onderhoud en reparatie horeca apparatuur op Telefoonboek. Naast een onderhoud en reparatie horeca apparatuur vind je ook autobedrijf, machine onderhoud en reparatie , groothandel in machines, bouw, scheepsbouw. Als Europese zakelijke klant kunt u btw-vrij kopen bij storing horeca apparatuur. Voor alle soorten reparatie aan uw horeca apparatuur heeft Hartman en Zn.


Horeca apparatuur reparatie

Neem dan contact op met Hartman en Zn. Horeca Service de juiste monteur in huis! Onze vakbekwame monteurs staan uur per dag . Koel en vries apparatuur, afwasapparatuur, slagerij, en nog veel meer. Wij leveren nieuwe en tweedehands horeca apparatuur. Onze professioneel geschoolde technici voeren voor u werkzaamheden uit aan toestellen van alle merken, voor zowel de warme als koude keuken.


Ook particuliere klanten zijn bij ons welkom voor onderhoudswerk. Machine- reparatie en - onderhoud. Koelmonteur, koelservice monteur. Type klus: Reparatie witgoed.


Horeca apparatuur reparatie

Materiaal verzorgd door: In overleg met de vakman. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Om een horeca reparatie in Den Haag voor te zijn raden wij u aan om uw keukenapparatuur één tot twee maal per jaar preventief te laten onderhouden. Het aantal storingen neemt hiermee af.


Kleine reparaties worden tijdens dit onderhoud uitgevoerd en er wordt gekeken naar mankementen die gevaarlijke situaties . Apparatuur aanwezig in de horeca en grootkeukentechniek wordt uiteraard intensief gebruikt. Het kan voorkomen dat de professionele horeca apparatuur plotseling defect is. Storingen oplossen is een vak, een vak waar veel uren van ervaring en opleiding in gaat zitten, iets waar Engelen-Heere regelmatig in investeert. AANSCHAFWAARDE VAN HET NIEUWE APPARATUUR ! Tevens altijd een sterk wisselend . Binnen een aantal minuten bent u ingepland en wij komen u zo snel mogelijk uit de brand helpen.


Horeca apparatuur reparatie

Onze witgoed monteurs voeren witgoed reparaties uit in de provincies: NOORD- HOLLAND FLEVOLAND UTRECHT ZUID-HOLLAND Wij repareren geen horeca. Jeka Concepts uit Schoten (Antwerpen) is een specialist in verkoop, installatie, onderhoud en reparatie van grootkeukens en professionele horeca - apparatuur. Onze specialisatie bestaat uit het instaleren, repareren en onderhouden van Frituurovens, Bakwanden en Visbakovens.


Vooral van de gewone analoge en digitale frituurovens en bakovens weten wij alles , en wij kunnen zelfs de oudste apparaten nog repareren. Of het nu gaat om nieuwe ketels, een veiligheids rapport . Is er een reparatie nodig voor uw apparatuur ? Bekijk onze tarieven en vul het onderstaande formulier compleet in, zodat wij uw reparatie zo spoedig mogelijk kunnen behandelen. Voorrijkosten Technische Dienst exclusief BTW, € 4-. Tarief per minuut exclusief BTW, € -.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.