donderdag 23 mei 2019

Horeca friteuse gas tweedehands

Horecacentrum Brabant Meer i… € 2. Koop of Verkoop friteuse op Marktplaats. Diamond Visbak Friteuse Electrisch in goede staat. Antwerpen Brecht Tweedehands producten met garantie.


Zeer krachtige robuuste tafelmodel Gas friteuse pans Met deze gasfriteuse kan u zonder een stopcontact elke gewenste product frituren.

Gasgrill verdubbelt elektrische friteuse een uniek(alleen) … Prijs o. Deze friteuse is uitgerust met het nieuwste technische ontwerp, met innovaties en functies die zorgen voor ve… € 1. Sint-Pieters-Leeuw Ruisbroek . PERFECTA FRITUUROVEN potten op gas met afzuiginstallatie Is gedemonteer alles is erbij, werkt perfect. Ik kan deze brengen met bestelwagen… € 2. Ga niet met veger en blik aan de slag, maar vind hier snel een nieuw tweedehands exemplaar. Uw specialist in gebruikte horeca apparatuur!

De occasions kunt u niet in onze webshop afrekenen, hiervoor moet u naar Utrecht komen, zodat u het apparaat zelf en werkend kunt zien. Maar ook voor de horeca waar de restaurants en café onder vallen hebben wij de juiste friteuse. Tafelmodel Friteuse liter OP GAS , Merk: HOREPA. Occasion Elektrische bakplaat met vlakke plaat -top-.


Palux friteuse tafelmodel. Kippengrill spitten , kippen gas. In de keuken van een professionele horeca onderneming kan een horeca friteuse niet ontbreken.


Ons assortiment bestaat uitsluitend uit frituurpannen van bekende A-merken. Ontbrekend: tweedehands Elektrische Friteuses (tafelmodellen) online kopen bij XXLhoreca? Naast onze professionele friteuses voor de grotere horecakeuken , leveren wij ook hoogwaardige friteuses van bekende merken als Saro, Bartscher en CaterChef voor de kleinere keuken thuis. Alle XXLhoreca friteuse -apparatuur wordt gekenmerkt door zeer functioneel design en prettig onderhoudsgemak.


De juiste keuze voor uw friteuse. De beste friteuse voor de beste frieten. De friteuse is het hart van uw frituur. Zij moet dus van onberispelijke kwaliteit zijn.

Met onze friteuses bakt u de smakelijkste frietjes. Want elke fritpot die u bij ons vindt, voldoet aan de strengste eisen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.