maandag 27 mei 2019

Horeca frituurpan

Friteuse GOLD 12B ltr. Saro, Bartscher en CaterChef voor de kleinere keuken thuis. Alle XXLhoreca friteuse - apparatuur wordt gekenmerkt door zeer functioneel design en prettig onderhoudsgemak.


Op al onze professionele friteuses zit uiteraard minimaal jaar fabrieksgarantie. Horeca friteuse online kopen bij HorecaRama.

Bekijk hier ons professionele friteuses. Deze professionele, dubbele horeca friteuse is mooi afgewerkt en makkelijk te r. Voor een snackbar gebruikt men weer een andere friteuse dan voor een sportkantine. Maar ook voor de horeca waar de restaurants en café onder vallen hebben wij de juiste friteuse. Wil u lekker frituren dan kan dat met de tafelmodellen.


De staande modellen zijn voor een . Professionele horeca friteuses zijn onmisbaar in uw grootkeuken.

Daarom hebben wij een selectie gemaakt van de beste horeca friteuses en friteuses met een onderstel. Wij hebben zowel professionele elektrische friteuses als gas friteuses geselecteerd. Bent u opzoek naar een friteuse met een aftapkraan? Diverse professionele elektrische horeca friteuses direct uit voorraad leverbaar. Gratis verzending en levering binnen - uur.


Inox tafel, met extra schap onder. Doe dan een serieus bod au… € 00. Voor 17:uur bestel morgen in huis. Behandel uw frituurproducten en uw friteuse zorgvuldig voor een perfect resultaatOm gezonde en heerlijk knapperige gerechten op tafel te zetten en uw friteuse , ongeacht het model waarvoor u gekozen heeft, langdurig te kunnen gebruiken, dient u op een paar belangrijke dingen te letten.


De frituurmand is goed gevul . OMSCHRIJVING: prijs excl. In de bak van de Maxima friteuse kunt u vier liter aan snacks kwijt om te bakken. Hij is volledig gemaakt . Deze elektrische friteuse van Maxima is volledig gemaakt van RVS en is daarom ook zeer mooi afgewerkt.


In de keuken van een professionele horeca onderneming kan een horeca friteuse niet ontbreken.

Bij HorecaVoordeelshop vindt u een ruim aanbod aan friteuses voor elke horecagelegenheid. Ons assortiment bestaat uitsluitend uit frituurpannen van bekende A-merken. Bestel uw horeca friteuse bij de HorecaVoordeelshop . Deze roestvrijstalen frituurpannen gebruikt u voor friet, snacks, oliebollen, vis en andere lekkernijen. De tafelfriteuses zijn ideaal voor kleinere ruimtes waar de staande friteuses ideaal zijn in grotere zaken.


U heeft de keus tussen apparatuur werkend op gas of elektriciteit. Laat u inspireren door de apparatuur in uw horeca keuken. Deze praktijkkaart gaat over het schoonmaken van een friteuse. Dit doe je als de friteuse vuil is of als je het frituurvet moet vervangen.


Daarbij is het erg belangrijk dat je voorzichtig en zorgvuldig werkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.