maandag 27 mei 2019

Horeca magnetron kopen

Gratis verzending en jaar garantie. Coolblue: alles voor een glimlach. Magnetrons en combi magnetrons voor de horeca vindt u bij XXLhoreca. Vind Magnetron horeca op Marktplaats.


Bekijk hier ons professionele magnetrons.

Voor iedereen een voordeel. Vergelijk magnetrons van o. Bestel uw horeca magnetron online vanaf € 12-. Vandaag bestellen = Morgen de magnetron bij u geleverd. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.


Bepaal bij het kopen van een magnetron eerst of je deze wilt inbouwen in de keuken of vrijstaand gaat plaatsen. Een solo magnetron is ideaal als je alleen maaltijden wilt opwarmen of ontdooien.

Wil je ook een oven functie, dan heb je een combimagnetron nodig. Kleine huishoudens van tot personen hebben genoeg . Combi magnetrons voor professioneel gebruik, ideaal voor in de horeca. De onderstaande magnetrons zijn zeer geschikt om lange tijd achtereen hun magnetron dienst te bewijzen.


Een groot aantal fastfoo. Deze magnetron is weinig gebruikt. Voorzien van magnetronbuizen. Twee keramische platen waarvan een separaat te plaatsen Middenplaat. De professionele magnetrons.


Daarvoor kijk je op KIESKEURIG. Als horeca groothandel bieden wij u de beste magnetrons aan voor aanvulling op uw, keukenapparatuur. Ook kunt u kiezen uit magnetrons van de diverse merken.


U kunt met de magnetrons op verschillende . OMSCHRIJVING: Van Hattem Horeca levert betaalbare en professionele horeca apparatuur voor de zakelijke- en particuliere markt. Verder hebben we een grote voorraad en een snelle. De beste tweedehands horeca magnetron resultaten.

Samsung solomagnetron of combimagnetron kopen ? Aanbod van leden en sites zoals Ebay. Hoogwaardige horeca magnetron gezocht? In onze webshop vindt u professionele magnetrons van Caterlite, Buffalo en Samsung.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.