woensdag 29 mei 2019

Horecakoelkast

Horecakoelkast

Horeca koelkasten in verschillende soorten en maten, nu bij XXLhoreca! Vele aanbiedingen bij bol. Vind horeca koelkast op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koelkasten koop je voordelig online op Horecagrootkeukenshop.


Horecakoelkast

Wij zijn de Horeca groothandel online voor professional en consument! Als de horeca koelkast in een ruimte komt te staan waar het heel warm kan worden is het verstandig om de horeca koelkast te kopen die geschikt voor een omgevings temperatuur van minimaal . Direct uit voorraad leverbaar en jaar garantie. Bewaar je flessen drank overzichtelijk in een horeca koelkast. De meeste horeca koelkasten hebben een glazen deur, waardoor je in één oogopslag ziet of je nog een fles champagne koud hebt liggen voor de reservering van later.


Ben jij geen horecatijger? De koelkast is ook handig voor thuis. Je hebt altijd een voorraad . Als ondernemer weet u als geen ander hoe belangrijk een degelijke horeca koelkast is. Zonder kunt u simpelweg niet werken. Het veilig en gekoeld bewaren van uw dranken en etenswaren is niet alleen voor uw klanten essentieel, maar zorgt er ook voor dat u uw voorraad beter kunt beheren en voedsel langer kunt . Materiaal Horeca kassa, schalen, rvs tafels, professionele koelkast, oven, machine panini, kunt u mij bereiken zonder aarzeling op elk gewenst… Prijs o. Passende trolley met wielen beschikbaar.


Horecakoelkast

Online bestellen en betalen. Op zoek naar een horeca koelkast voor dranken? Van Duijnen Horeca levert professionele koelingen op maat. Diverse kwalitatieve horeca koelingen.


Horeca keukenapparatuur - Koelkast – Een professionele kwaliteit horeca koelkast , met of zonder glazen deur. Bekijk ons ruime aanbod horeca koelkasten. Digitale temperatuur controle.


Maxima Horeca Koelkast R 600L Wit. Ga voor de beste horeca koelkast. Grote, professionele koelkast 6liter met witte metalen behuizing, slot en verstelbare roosters. Vergelijk op kieskeurig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.