donderdag 30 mei 2019

Hotel actie blokker 2016

Ieder najaar organiseert Kruidvat in samenwerking met hotelketen Fletcher de hotelactie. Dankzij deze kortingsactie kan je al voor € 1een hotelovernachting boeken bij een van de deelnemende Fletcher hotels. In totaal kan je kiezen uit maar liefst hotels kriskras door heel Nederland.


Gedurende een periode van ruim vier weken, tot en met november, kunnen klanten van de retailketen in de winkel of online een voordelig hotelarrangement aanschaffen. Voor 9euro verblijf je met .

De kans dat zij hun verplichtingen niet na kunnen komen is groot. Fletcher Hotels biedt ruim hotels door heel Nederland. Princess Hotel Oostergoo te Grou, inclusief ontbijt en een High Tea met Tonny Eyk (voor personen). Geniet in een 3- of 4- sterren hotel op de mooiste plekken zoals langs de kust, midden op de Veluwe en nabij karakteristieke steden.


Bekijk onze acties en aanbiedingen. Op deze pagina vind je een overzicht van acties die op dit moment lopen. Je dient de reserveringsbevestiging en de aparte kassabonnen met activatiecodes dan achteraf op te sturen naar het hotel.


Na ontvangst van de kassabonnen met activatiecodes zal het hotel de borg, na aftrek van €1aan administratiekosten, op je bankrekening terugstorten.

Vouchers zijn te koop voor euro en hiervoor kunnen twee personen twee nachten weg in één van de zestien deelnemende hotels. We zijn dit jaar van start gegaan met treinkaartjes acties tegelijk, waarbij u goedkope treinkaartjes kunt kopen voor een hele dag, enkel de daluren of alleen het weekend. Het was een goed hotel. We werden vriendelijk ontvangen.


We hadden een erg ruime Kramer. Het ontbijt was uitgebreid en ook bij het ontbijt weer erg vriendelijk geholpen. Wij zouden dit hotel zeker . Blokker en Golden Tulip ook in hotelvouchers.


Meer klanten en meer verkopen, de omzet van Hema is vorig jaar gegroei zo bleek donderdag uit de jaarcijfers van het winkelconcern. Maar reden voor Hema-liefhebbers om opgelucht adem te . Deelnemers aan de Actie. Niet inbegrepen bij de prijs zijn . Twentevisie-oktober-verkleind-1. Daarbij moeten de bedrijven volgens.


Resort Bad Boekelo hotels by sheetz.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.