woensdag 22 mei 2019

Modern delfts blauw

Delfts - Blauw - Modern. Royal Goedewaagen maakt al meer dan 4jaar aardewerk met passie. En vooral voor ons eindproduct: kwaliteitskeramiek in al haar bijzondere verschijningsvormen. Passie van en door de mensen die bij ons werken.


Van modern tot klassiek.

Eclectisch wonen betekent een subtiele combinatie van verschillende stijlen, waar moderne meubels gemixt worden met karakteristieke klassieke elementen. Voor u bestel morgen thuis. Ontstaan in de 16e eeuw als goedkoop alternatief voor het blauw-witte Chinese porselein. Handbeschilderde, delftsblauwe tulpenvaas in een modern jasje.


Volledig handbeschilderde, delfts blauwe tulpenvaas met bloemmotief. Een prachtige vaas te gebruiken als sierstuk of daadwerkelijk als vaas voor al uw bloemen. Bekijk de totale collectie op de Hollandse Souvenirs- en geschenken winkel Hollandsouvenirshop.


Vandaag bestel morgen in huis.

This Pin was discovered by みんな. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Een nieuw Nederlands designlabel om trots op te zijn!


De collectie, bestaande uit objecten, . Dutch Design brengt het beste design van twee tijdperken samen. Aan de bovenkant heeft de vaas een regelmatig patroon van gaten waarin je de bloemen steekt. OVER DE ROYAL DELFT GROUP.


De onderneming is niet alleen actief als kenniscentrum voor keramiek, maar ontvangt ook jaarlijks ruim 125. Je ziet de meester-schilders met. Laat je hier verrassen door het traditionele én moderne aanbod. Gebruik oude kopjes als bloempot. Staan die prachtige theekopjes en theepotten stof te vergaren in de kast?


Blaas er nieuw leven in door ze te gebruiken als bloempot! Ze vrolijken je interieur op en zorgen voor een . Koop of Verkoop delfts blauw op Marktplaats. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel.

Polling, Maastrichtse ceramiek , . Reken ongeveer een uur voor een bezoek aan de Porceleyne Fles als je alleen de audiotour en de fabriek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.