vrijdag 24 mei 2019

Ronde tafel 10 personen

Wilt u ronde tafels huren voor of personen ? Restorent heeft een ruim aanbod van feestmateriaal te huur. Bestel eenvoudig en snel via de website. Het fijne aan een ronde tafel is dat het aantal personen dat plaats kan nemen aan de tafel een stuk flexibeler is dan bij een rechthoekige tafel.


Neem als vuistregel dat een tafel met een diameter van 1centimeter plaats biedt aan personen. Bij iedere centimeter die bij de diameter wordt opgetel is er ruimte voor één .

Kastanje tafel met massief blad op zwart stalen frame voor personen afmetingen 210x82cm Ook maatwerk. Hieronder staat een globale inschatting van het aantal personen en wat voor een maat tafel u daarvoor nodig heeft. Hierbij zijn we ervan uitgegaan dat de ronde tafel één poot in het midden heeft en van stoelen zónder armleuning met een maximale breedte van het zitvlak van 45cm.


Tafel 240x100cm, personen. Een eettafel die geschikt is voor personen is niet zo makkelijk te vinden, want hier hoort zeker geen standaard afmeting bij. Ze hebben een groot gezin, er komt aanhang of kleinkinderen bij of men houdt van lekker . Modern, stoer of robuust, wij ontwerpen het graag.


Handige inklapbare buffettafel voor à personen.

Kan aangekleed worden met een tafelkleed in zwart, limoengroen of ecru. Ontdek onze boutique Ronde tafel tegen de beste prijs. Suisses : dagen om de artikelen te proberen zonder te betalen ! Verlengbare ronde eettafel voor tot personen andere online in op 3suisses.


Beveiligde betaling en snelle levering. De eettafel : de plaats waar de hele familie regelmatig samenkomt. Een belangrijke sfeermaker in de woonkamer of keuken. Of je nou een grote tafel met ruimte voor personen zoekt, of een compacte eettafel om de ruimte efficient te gebruiken: Meubelpartner. Aan een ronde tafel zit je comfortabel als je een ruimte hebt van circa centimeter breed.


Nu is het bij het kiezen van een ronde tafel van belang dat je weet wat de minimale diameter moet zijn. Dit is afhankelijk van het aantal personen dat om de tafel zit. Grofweg kun je de onderstaande afmetingen . Geschikt voor tot personen.


Verlengpootjes zijn bedoelt om een lange of ronde tafel te verhogen tot 112cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.