maandag 3 juni 2019

Mok zelf bedrukken

Mok zelf bedrukken

Op zoek naar een leuke mok? Dan is een mok laten bedrukken echt iets voor jou! Laat de mooiste mokken bedrukken met jouw eigen foto, naam of tekst. Zo weet je altijd welke mok van jou is. Een bedrukte mok is een uniek cadeau voor vele gelegenheden.


Laat bijvoorbeeld een mok bedrukken met een. Welkom bij mokken bedrukken Gepersonaliseerd en bedrukte mokken of bekers, wij bedrukken uw. Je eigen mok ontwerpen is helemaal niet moeilijk. Voor inspiratie wat je op jouw . Nu hoeft niemand meer te mokken : heel eenvoudig mokken bedrukken. Dankzij de grote keuze aan designs op de Spreadshirt Marktplaats kun je heel snel een mok zelf ontwerpen.


Op het grote afdrukbereik kunnen zelfs bijzonder brede designs staan die de mok bijna omhullen. Behalve voor eigen gebruik zijn de . Met een OKI witte toner printer heeft u bovendien het voordeel dat u naast wit ook alle andere kleuren mokken kunt bedrukken met het transferpapier CPM. Met de Mokkenpers HTP6bedrukt u alle kleuren mokken in FullColour, zelfs witte teksten! Alle mokken zijn voorzien van een coatinglaag voor een vaatwasbestendig . Drink koffie of thee uit jouw eigen XXL fotomok. Extra grote mok voor meer inhoud Laat een mok bedrukken met een foto, logo of leuke tekst.


Mok zelf bedrukken

Goedkope mokken met bedrukking zijn veel aanwezig in ons assortiment. Het is namelijk iets persoonlijks van het bedrijf zelf wat door veel relaties en klanten wordt opgevat als professioneel en gastvrij. Bedrukte goedkope mokken hebben een groot . Wie kent hem niet de mok met eigen foto ! Bij HEMA bestel je deze snel en. Deze mok kun je bedrukken met je foto en eigen tekst. Je kunt ook kiezen voor alleen tekst of.


De levertijd is ongeveer werkdagen. Ik wil een mok hebben waar ik een tekst op de bodem van de binnenkant kan laten bedrukken. Ik kan wel vinden hoe ik de buitenkant kan laten bedrukken , maar dat is niet wat ik wil. Ik wil ongeveer stuks kopen, met ieder zijn eigen tekst.


Mok zelf bedrukken

Ik ben op zoek naar een diy om een mok zelf te bedrukken. Ik wil uitdrukkelijk geen gebruik maken van een drukdienst, maar wil zelf aan de hand van. Niet een standaard mok uit de winkel, maar een gepersonaliseerde mok waarmee je elke keer weer wordt herinnerd aan het moment van de foto of afbeelding. Een aantal mokken bedrukken en vervolgens cadeau doen is zeker . Ook hebben we speciale voetbal mokken of valentijnsmokken in ons assortiment. Voeg een leuke foto toe of een tekst om iemand te verrassen.


Een echte aanrader is de magische mok. De bedrukking hierop wordt pas zichtbaar als er warm drinken in de . Wij beschikken over de meest moderne druktechnologieën en hebben een breed scala aan bedrukkings methoden. Mokken laten bedrukken kan al vanaf stuks! Daardoor bieden we mokken met maximale drukoppervlaktes en . Wil je meer ruchtbaarheid aan jouw merk geven? Een mok bedrukken kan al vanaf bij 2stuks.


Wij hebben een uitgebreid assortiment aan mokken, zodat je er altijd een vindt die bij jouw budget en smaak past. Interesse in mokken laten bedrukken ? Met allemaal verschillende bedrukkingen? Online en in alle winkels in Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Leiden,. En als je allemaal mokken met een verschillende bedrukking wilt laten maken, dan geldt de prijs van het totaal aantal mokken.


Strakke en sierlijke mokken , zelfs van glas. Bedruk uw mokken met uw logo als relatiegeschenk. Van plan om voor een verjaardag, afscheid van een collega, voor op kantoor of als promotioneel artikel een prachtige mok laten bedrukken of juist een grotere oplage? Bij ons is het mogelijk op per stuk mokken te bedrukken. Je bent zeker niet de enige en juist daarom is een mok bedrukken hele handige promotie!


Mok zelf bedrukken

Ze laten je van een moeizame maandagmorgen omschakelen naar de productieve maandag die de week aftrapt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.