vrijdag 5 juli 2019

Indesit wasmachine xwda751480

Kan iemand me aan een handleiding helpen? Reageer op deze vraag Misbruik melden. Hallo, mijn wasmachine doet heel raar.


Hij wast vele malen beter dan mijn vorige wasmachine (maar dat was dan ook een oud barrel) en het drogen gaat ook prima. Het enige echte nadeel is dat deze. Op werkdagen voor 22:uur bestel volgende dag in huis!

Prijsinformatie van de shop. Het slimme systeem controleert, gedurende de wascyclus, nauwlettend de balans in het apparaat. Populaire specificaties. Deze wasdroogcombinatie met.


Laadvermogen (was), 5kg. Energieverbruik, 946kWh. Toerental centrifuge, 1. Eerste keer heb ik water en natte was dr uit gehaal zeefje van de pomp beetje schoongemaakt, er zat een 50c muntje in en een scherpe gordijnhaak.


Onbalans-controlesysteem.

Laat een reactie achter Klik hier om je reply te cancellen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Sensoren houden het wasgoed . Combi wasmachine zijn heel slecht combinatie.


Bekijk de testresultaten van Indesit en andere merken wasmachines. Daarnaast bespaart deze machine de nodige ruimte. Tout est Sous garantie livraison gratuite ! Soort wasmachine , Voorlader. De snelle wasprogrammaapos;s maken hem voor een druk huishouden.


Ontbrekend: wasmachine. Het bekijken en downloaden van deze Wasmachine handleiding is geheel gratis. Er is geen storingscode die hij weergeeft want het betreft een storing van de module. Indesit wasmachine heeft als storing dat alle lampjes snel knipperen tegelijk. Net als vele anderen hadden ook wij last van een knipperende lampjes van onze Indesit Wil1wasmachine.


Op deze pagina vind je informatie over de verschillende type wasmachines die er zijn. Indesit - Wasmachine - de beste selectie websites van het Web. Vergelijk de producten en maak. RPM centrifugesnelhei A energie klasse.


Eindelijk na een maand wachten ben ik de trotse eigenaresse geworden van Sjien, een multifunctionele wasmachine en droger ineen.

Eigenlijk niet mijn voorkeur. Centrifugeert je wasmachine deel wel goed? Want als de was te nat is kan een. Kelkoo helpt u de beste aanbiedingen voor was indesit wasmachine te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.