vrijdag 5 juli 2019

Infrarood soldeerstation

Infrarood soldeerstation

BGA infrarood soldeerstations. Het ultieme Game-console Reworkstation! Concurrerende producten infrarood soldeerstation door leveranciers infrarood soldeerstation en fabrikanten infrarood soldeerstation worden hieronder vermel u kunt bladeren en het gewenste product selecteren. Daarnaast bieden we ook de aanverwante producten infrarood soldeerstation bij soldeerstation , BGA rework . Koop Goedkoop Infrarood . Aoyue int7infrarood ( ir ) soldeerstation prijs € 1. Technische gegevens: basisstations naam 7infrarood.


Wilt U dit soldeerstation online kopen,dan is dit zeer eenvoudig via de bestelknop in onze webshop. Wij zorgen voor een snelle levering en goede service. Dit station met infrarood pen is speciaal ontworpen voor de reparatie van SMD- en BGA-componenten, en is ook geschikt voor het hersolderen van kleinere BGA -componenten. Samen met de voorverwarmplaat herwerkt u SMD- en BGA- componenten op een gemakkelijke en professionele manier.


Soldeerstations instelbare temperatuur geschkt voor loodvrij solderen. Zo las ik dat het mogelijk blijkt print en te bakken met een infrarood oven die voor huishoudelijk gebruik is bedoeld. Er zijn IR -hotplates in de handel voor het Reflow werk waar jij het over hebt. Wij deden dat met een gewoon Weller 80w soldeerstation met normale punt. Professioneel IR - soldeerstation , rework-systeem met grote voorverwarmer voor het bewerken van SMD- en BGA-circuits, bijvoorbeeld moederborden.


Hoog vermogen - rework op gevoelige SMD- en BGA-componenten, zonder deze te oververhitten. De warmte op het instrument wordt opgewekt met gebundeld infrarood . Naast soldeerbouten, soldeerstations en gassoldeerbouten leveren wij ook soldeertin en desoldeerproducten. Voor 22:uur bestel morgen in huis!


OKAPHONE ELEKTRONIKA voor al uw Velleman Temperatuur infrarood. Groot aanbod professionele soldeerstations. Kom gezellig langs in onze winkel! Artikelnummer: Voorraad.


Infrarood soldeerstation

Beveiligingscamera-apparatuur en onderdelen w. De bout wordt middels 24V gevoed. Via het LED display is de huidige en ingestelde t. XYTRONIC INDUSTRIES LTD. Hot Air Soldeer Station , Fabriek gevestigd in Taiwan.


Met een infrarood SMD rework station wordt de onderkant van de print algemeen verwarmt, terwijl aan de bovenkant (op de te lossen chip) specifiek hitte. Hoe krijg jij het btw voor elkaar om zijden van een ic tegenlijk warm te houden? SOLDEERSTATION VOOR SMD-COMPONENTEN VTSS1-Antistatisch met aarding, instelbare luchttoevoer en temperatuur voor verschillende toepassingen , automatische koel.


Infrarood soldeerstation

Lees vóór gebruik eerst de productinformatie. Gebruik dit product veilig. Levertijd We doen er alles aan om dit .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.