woensdag 10 juli 2019

Itho motor

Onderdelen Apparaten Itho Itho Afzuigkap Onderdelen. Hoe langer de pijp, hoe meer lawaai de motor namelijk maakt. Voor het perfect onderhouden van je dampkap vind je op onze afzuigkap-pagina diverse reinigers.


Het grote voordeel van deze RVS-reinigers is dat ze geheel opdrogen en geen vette resten achterlaten. Wij beschikken over alle benodigde Itho afzuigkap . Itho voedingskabel Perilex 5MTR t.

Zaterdag overdag zijn wij gewoon dicht inverband met sabbat. Zo steunt u met een aankoop in onze winkel . Koop of Verkoop itho op Marktplaats. Complete assortiment Novy Itho onderdelen op voorraad. Zoeken op: motor itho afzuigkap - Keukenloods. Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend.


De elektro technische groothandel! Correct en snel geleverd. Gedegen technische ondersteuning.

Terwijl ook het geluidsniveau nog eens extra wordt gereduceerd. Bovendien vergt deze constructie aanzienlijk minder onderhoud. En ook dat vertaalt zich weer in een extra kostenbesparing.


De CVE ECO RFT zet een nieuwe norm. U bent dan ook verze- kerd van een soepel lopende motor én geluidsarm ventilatie. Ik ben benaderd door iemand anders van Itho.


Zij geven aan een oplossing te kunnen bieden. Het probleem zit hem hoogstwaarschijnlijk in de motor , en als het goed is wordt er een nieuwe opgestuurd. Hij zou vóór het weekend geleverd worden, maar dat is niet gebeurt. Nou maar hopen dat er morgen wat afgeleverd. Zo heeft Itho ook het geluids- niveau aangepakt.


De gebruiker is dan ook verzekerd van een soepel lopende motor én vrijwel geruisloos ventilatie comfort. Draadloos bedienings gemak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.