Vorig jaar deel ik een Aziatische gourmet met jullie. En dit jaar geef ik jullie inspiratie voor gourmetten met vis. Ik vind gourmetten stiekem nog steeds heel leuk. Ik ben geen groot fan van kant en klare schotels uit de supermarkt, maar des te meer van goed vlees van de slager of zelf . Handige gourmet tips voor de aankomende feestdagen.
Want je hoeft niet alleen met vlees aan de slag. Vandaag 5x gourmetten met vis! Maak zelf een gourmetschotel met vis. Bij deze dan ook mijn gourmetrecepten met vis voor zalm, kabeljauw , garnalen, tonijn en coquilles. Ontdek meer: Kabeljauw Met Paprika.
Hoe kan je gourmetten met vis op een lekkere manier? Lees ons artikel over vis gourmetten, wat erg lekker en populair is. Bijzonder gourmetten met heerlijke gourmetvis? Vind de lekkerste gourmetrecepten met vis op een rij.
Probeer eens gemarineerde garnalen of een zalig stukje scholfilet. Snij het wit van de prei in dunne ringetjes. Snipper de ui heel fijn en stoof hem aan in wat boter tot hij mooi begint te kleuren. Voeg er de moster het snuifje kurkumapoeder en de room aan toe.
Roer goed om en laat even inkoken. Breng eventueel nog wat op smaak met peper en zout. Vis is lekker snel klaar. Snijd de visfilets in stukjes of plakjes, kruid ze naar smaak en bak ze gaar. Gekookte mosselen en garnalen zijn al gaar, dus die hoeft u alleen nog maar even op te bakken.
Gourmet en grill-ideeën: Plakjes verse . Bestrooi met een snufje peper en dillen en wikkel er een plak spek omheen. Verhit wat olie in een pannetje of bovenop het grill gedeelte van het gourmetstel. Bak eens een visje in je gourmetpannetje.
Als je geen vleesliefhebber bent of je wilt ietsje lichter gourmetten dan normaal gesproken, dan is vis een uitkomst. Het is snel gaar en je kunt er goed mee combineren. Verse zalm, kabeljauw , tilapia en garnalen lenen zich heel goed voor een gourmethapje. Bereiding: Voor 5gram vis : Meng alle ingrediënten met uitzondering van de boter en laat de vis aan tafel marineren. Bewaar de marinade en bak de vis aan beide kanten gaar.
Smelt de roomboter en roer de marinade met de roomboter tot een sausje. AddThis Sharing Buttons. Staat er binnenkort een gourmetavondje op het programma en ben je op zoek naar lekkere gerechtjes? Deze witvisjes omwikkeld met spek en afgetopt met wat (verse) dille zijn dan zeker een aanrader. Super eenvoudig te maken, maar de smaak is er zeker niet minder om.
Zeker het proberen waard dus. Onze kabeljauw is echt en mét MSC-keurmerk. Duurzaam gevangen betekent bijdragen aan de natuur onder water en nadenken over de toekomst. Zodat we ook dan vis kunnen blijven vangen en eten.
Er moet dus voldoende vis in de . Van een gourmet checklist tot aan tips voor het schoonmaken van het gourmetstel. Luxe per persoon: € 95 .
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.