woensdag 7 augustus 2019

Kannen en kruiken festival maastricht

Kannen en kruiken festival maastricht

De munten die je op het festival koopt, kun je alleen tijdens die editie uitgeven. Van vrijdag tot en met zondag september scharen de beste bierbrouwers, vinologen en levensgenieters bijeen om onder het genot van livemuziek de smaakpapillen te laten prikkelen. De heerlijkste brouwsels en nectars . Maastricht, NL za sep. Een goede bodem voor al dat lekkers leg je bij de verschillende mobiele keukens. Liefhebbers van speciaalbier opgelet.


Kannen en kruiken festival maastricht

Vorig jaar vond het speciaalbierfestival plaats in het . In het stadspark De Griend kunnen bier- en wijnliefhebbers hun hart ophalen aan spannende brouwsels en smaakvolle wijnen. Bier- en wijnliefhebbers kunnen van tot en met 20. De toegang is gratis, je koopt alleen je eerste glas. Het Griendpark – het nieuwe stadspark langs . Het door prachtige bomen omgeven Stadspark is het decor van dit speciaalbier- en wijnfestival , waar het zowel voor kenners als nitwits goed vertoeven is.


Omdat borrelen hand in hand gaat met lekker eten, . Dit bijzondere festival voorziet in vrijwel alle behoeftes van de innerlijke mens. Bier, wijn en een hele hoop smakelijk eten. Het Park is een fantastische locatie voor ons festival. Naast bier en wijn is er ook eten. En de tofste bands voorzien je van een bijpassende soundtrack van je festivaldag.


De editie in Zwolle is nieuw dit jaar en vindt plaats tijdens Pinksteren. In alle drie de steden scharen de beste bierbrouwers, vinologen en levensgenieters zich bijeen om onder het genot van . Lancering collab After Nine. Zwevegemse Internationaal Streekbierenfestival. Fijn dat je Foodlog leest ! Wil je dat wij kunnen blijven bestaan?


Er komt een fantastisch nazomer weekend aan. En wat is er nog mooier dan dit te vieren met lekker eten, drinken en. Het festival Kannen en Kruiken zorgt voor een fantastische happening.


Kannen en kruiken festival maastricht

Het was erg gezellig en er werd goed gegeten en gedronken. Het terrein was, net zoals bij o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.