vrijdag 9 augustus 2019

Kartonnen bakjes kopen

Kartonnen eetbakjes van de hoogste kwaliteit bij greenbox Bionatic. Papieren bakjes met en zonder separate deksel online bij de groothandel kopen. Amerikaanse dozen in golfkarton , speciaal ontwikkeld voor het verpakken van Apapier.


Dozen in enkele golf zijn geschikt voor de meeste industriële toepassingen. Snackbakje karton 4x2nodig?

Check snel onze webshop. Makro - Partner voor ondernemend Nederland. De voordelige groothandel met het meest complete productassortiment. Foo non-foo gastro en office supplies. Bekijk de categorie wegwerpservies op hema.


Want bij HEMA vind je alles om het dagelijks leven leuker en makkelijker te maken. Shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje.

Dan wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Scotty Koffiebeker - Rood Karton - 1stuks - 1cc. Deze milieubewuste beker met het bekende Schotse ruitje zorgt overal voor drinkplezier. Een bakje voor ijs of vruchtjes.


Of voor een traktatie op school. Met een tijdloos retrostreepje in groen, geel, rood en blauw en… Meer. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval . De oh zo bekende plastic frietbakjes worden langzamerhand van de troon verstoten door de milieuvriendelijkere kartonnen kraft frietbakjes.


Daarbij hebben ze een leuke, stoere uitstraling wat natuurlijk bijdraagt aan hetgeen u met uw winkel, snackbar of eetcafé wilt uitstralen! Op deze pagina ziet u drie verschillende lijnen. Wegwerpservies voor feestjes koop je op Xenos.


Papieren bekertjes, bordjes, snackbakjes en ander papieren servies in allerlei kleuren en stijlen. Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. Nee, ik wil deze cookies nietJa, ik geef toestemming.

Creatieve, gepersonaliseerde kartonnen producten op maat. Presenteer je snacks en lekkere hapjes in een langwerpig bakje met mooi, geschulpt randje. Dit praktische kartonnen schaaltje is een prima alternatief voor kunststof.


De bakjes zijn direct klaar voor gebruik en erg geschikt voor het presenteren van je verse warme en koude hapjes, zoals warme . Frietbakje in witte karton. Kartonnen frietbakjes zijn een must-have voor elke frituur en snackbar. De afmetingen worden als volgt weergegeven: Lengte x Breedte x Hoogte.


Wordt verkocht per doos. Producten: Bent u op zoek naar plastic bakjes of andere soorten bakjes zoals gastro bakken, sausbakjes, snackbakjes, kibbeling of bijvoorbeeld haringbakjes?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.