dinsdag 27 augustus 2019

Kinder broodtrommel en beker

Lunchboxen en drinkbekers zijn er voor alle leeftijden en voor alle gelegenheden. Voor volwassenen hebben we bijvoorbeeld lunchboxen en drinkbekers van voetbalclubs. Kies voor een drinkbeker met een speciale afdichting en . Een trommeltje vol met boterhammen, een stuk fruit en misschien een lekkere koek, zo komen ze de dag wel door.


Hier vind je broodtrommels in allerlei soorten en maten, van de leukste disney figuren, de favoriete sportclub of neutralere varianten. Vind ook een bijpassende drinkbeker en je kids zijn weer klaar voor de rest .

Jij komt helemaal in stijl op school met een schitterende lunchbox en drinkbeker van Bart Smit! Ontdek ons assortiment voor kinderen : schoolbekers, lunchboxen en kinderservies. Al jaar zie je onze slimme drinkbekers , fantasierijke lunchboxen en mooie kinderservies voorbijkomen. Echt prachtige gevarieerde producten. Niet alleen de kinderen , maar ook ik als mama worden er erg blij van :).


Sanne uit Oss over Ik Ben Zo Mooi . Voor jongere kinderen zijn er ook kleine doosjes voor bijvoorbeeld mandarijnen-partjes of een plakje ontbijtkoek. Bekijk ook de bijpassende schoolbekers , een perfect setje met jouw broodtrommel !

Favoriete items in deze categorie. Zoek jij een Lunchbox of Schoolbeker? Gratis verzonden vanaf Euro! Spiderman lunchbox en drinkbeker. Verkoop door: Yourstockshop.


Rosti Mepal Minnie Mouse lunchbox. Animal Planet lunchbox tijger. Van een mooie lunchbox en bijbehorende beker worden kinderen helemaal enthousiast, ik ben dus altijd op zoek naar de leukste exemplaren. De leukste broodtrommels en drinkbekers voor school. Disney Frozen Sisters Forever lunchbox.


Goodbyn heeft handige duurzame broodtrommels en drinkbekers zonder giftige stoffen, . De Leukste webshop voor de leukste, gevarieerde en gezondste lunchtrommels. Je kunt hier terecht voor hippe broodtrommels , lunchtrommels met meer vakken, rugtassen om je lunch in te bewaren, lekvrije en hippe drinkbekers , drinkflessen en drinkzakken, van lunchprikkers en leuke uitstekers voor boterhammen, ham, . Vergeet niet bij de opmerkingen (in de winkelwagen tijdens het bestelproces) de naam van uw kind te vermelden! Set broodtrommel en drinkbeker Monkey squirrel.


Op de plaats waar de naam staat, komt de naam van uw kind ! Zelf een mooie drinkbeker, broodtrommel of schoolbeker ontwerpen en direct online bestellen? Bij MyMepal kan dit heel eenvoudig.

Mepal lunchbox en schoolbeker bedrukt met naam. Complete lunchset voor iedere. De mogelijkheden voor een geweldige kinderlunch worden hierdoor bijna eindeloos.


Vers brood én kleurrijk fruit mee . Mepal schoolbeker , drinkfbeker, drinkbus of drinkfles met eigen naam of eigen tekst bedrukt. Bij simply colors kun je eenvoudig persoonlijke broodtrommels met naam laten bedrukken. Je kunt ervoor kiezen om alleen te bedrukken met naam of ook met afbeelding.


Keuze uit vele bedrukkingskleuren en afbeeldingen. Vrolijke lunchboxes, broodtrommels en schoolbekers voor school of de crèche. De lunchboxen zijn van het merk MEPAL en van . Fleurig en Kleurig wenst je smakelijk eten! Of een handige drinkbeker en lunchbox voor naar school of voor onderweg? De borden, bekers en eetsetjes die wij in het assortiment hebben zijn zeer geschikt voor jonge kinderen , vaak praktisch onbreekbaar zodat ze tegen een stootje kunnen.


Die spiegelburg lichtroze broodtrommel Prinses Lillifee en de eenhoorn. Verschillende bekers en trommels voor kinderfeest gekocht. Nog nieuwe bekers en trommels over. Kijk ook op onze andere advertenties voor nog meer leuke nieuwe trommels en bekers.


Set trommel en twee bekers van de paarden alleen nog een trommel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.