vrijdag 27 september 2019

Kleding vermaken den haag

Kleding vermaken den haag

Voor kledingreparaties als stoppage, het verlengen of verkorten van broeken en het inzetten van ritsen gaat u naar één van deze naaiateliers. Kledingreparatie, kleding vermaken , stomerij, gordijnen vermaken en meer in Den Haag Centrum. De Haagsche Tailor staat voor uw klaar! Kledingatelier Uit de Naad is een ambachtelijk bedrijf dat zich bezig houdt met het herstellen, vermaken en aanpassen van alle soorten kleding.


Kleding vermaken den haag

Door de jaren heen hebben wij onze expertise kunnen verfijnen, waardoor wij uitstekende kwaliteit kunnen leveren en u altijd waar voor uw geld krijgt! Naast particulieren kunnen ook bedrijven profiteren van de expertise van Twins. Vele bedrijven zijn u al voorgegaan waaronder Oger mode Den Haag. Welkom bij Zeli kleding atelier. Wij voeren graag uw opdracht U kunt bij ons altijd terecht zonder afspraak.


Zeli die al meer dan jaar ervaring heeft in deze branche. Naast een kledingreparatie vind je ook reparatiedienst, kleding , wasserij en stomerij, schoenen, telefoonwinkel. Twee maal passen en voila, kleding aangepast aan uw figuur. U heeft uw eigen ontwerp in uw hoof wij voeren het voor u uit.


Kleding vermaken den haag

Heeft u zelf geen idee, wij hebben voorbeelden te over. Kom eens vrijblijvend langs en overtuig u zelf. Reparaties of vermaken : Onze service is zeer. De meest volledige site met ruim 66.


Vermaken Wij vermaken kleding voor particulieren en bedrijven. Nieuwe Gordijnen Nieuwe Voering Ritssluitingen Uit- en inleggen. Korter- en langer maken. Ook leer en Bont Stomen. Winkelcentrum Vruchtenbuurt Vlierboomstraat . De officiele website van het winkelcentrum Leyweg in Den Haag.


Kleding vermaken den haag

Haagsche Tailor staat al jarenlang bekend om onze uitstekende kwaliteit en snelle service op het gebied van kledingreparatie , het vermaken van kleding , het stomen van kleding en het maken van kleding op maat. Reinken Atelier biedt reparatie en vermakingen voor particulieren, bedrijven, man en vrouw. Tijdens het passen heb je een mooie spijkerbroek aan maar de broekspijpen zijn eigenlijk even te lang. Dan biedt BeFunky Fashion de oplossing.


De kleding reparatie is gevestigd in filialen van RataPlan, namelijk Amsterdam, Den Haag en Delft. Bij Aaron in Den Haag zijn wij bekend met vrijwel alle kledingstukken en weten we precies hoe we deze kunnen repareren of moeten verstellen. U kunt uw kleding bij ons inleveren, wetende dat wij het altijd in betere staat aan u teruggeven! Het gebeurt iedereen weleens, een gaatje in het shirt dat je net hebt gekocht of een wijnvlek in jouw nette kleding. Vaak weet je niet dat ze bij jou in de buurt zitten omdat ze niet zo bekend zijn, maar . Wij behandelen uw kostbare kleding vakkundig, met zorg en snel.


Voor het passen en afspelden zijn paskamers aanwezig. Wij zijn erin gespecialiseerd om u helemaal van dienst te zijn bij reparaties en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.