donderdag 26 september 2019

Oogpotlood aanbrengen

Ik laat je in deze video zien hoe je oogpotlood op je bovenste waterlijn kan aanbrengen - dit heet ook. Volgens een oud gezegde zijn de ogen de spiegels van de ziel. Een manier om je ogen te accentueren is door eyeliner aan te brengen, iets wat de Egyptenaren al in 10. Adele in Vogue, mijn eyeliner icon!


Eyeliner wordt al duizenden jaren gebruikt door . Mooie streepjes boven je wimpers geven je ogen definitie.

Het streepje kan subtiel voor een natuurlijke uitstraling of meer opvallend voor een zwoele oogopslag. Velen hebben moeite met het aanbrengen. Daarom een snelcursus perfecte . Hiervoor is de Khol Kajal geschikt omdat het niet vloeibaar is zoals een gel. Hierdoor kun je het aanbrengen op je waterlijnen zonder dat het uitloopt.


Het resultaat is wat ik ervan verwachtte, dit product heeft hetzelfde effect als een dekkend oogpotlood. Overigens was het niet nodig om vaker over mijn waterlijnen heen te . P die filmpjes zijn zo tof , ik kan echt geen oogpotlood aanbrengen. Als het over make-up aanbrengen gaat, kunnen we vaak iets bijleren.

Een gitzwart lijntje aanbrengen op je bewegend ooglid is gewoonweg niet gemakkelijk. Zijn er al talloze pogingen mislukt bij jou? Probeer het dan nogmaals met deze makkelijke . Met een goed aangebrachte eyeliner kan je de vorm van je ogen aanpassen en laat je ogen meer spreken. Maar het goed aanbrengen vraagt wel wat oefening en een vaste hand.


Verder wil je natuurlijk ook dat het de hele dag goed blijft zitten en dat je er niet halverwege de dag uitziet of je flink in je ogen hebt gewreven . Dankzij het vlammetje wordt het harde oogpotlood wat meer vloeibaar en kan je er gemakkelijk een natuurlijk smudgy lijntje trekken. Neem dan een wit- of huidskleurig oogpotlood en breng deze aan op het hele ooglid. Gebruik een schuifspeldje bij het aanbrengen van lijm op je valse wimpers.


Dit kan verschillen per make-up look, oogvorm en oogpotlood kleur. Dat zijn dus een aantal factoren. Wel of geen oogpotlood gebruiken, welke kleuren je beter wel en niet kunt gebruiken, op of onder de waterlijn aanbrengen , . Als je wat vermoeider bent of je ervaart wat meer stress is je waterlijn wat roder. Om dit te verbergen zorg je met een wit oogpotlood voor een frissere look.


Het rode wordt dan vervangen voor een witte tint. Een wit oogpotlood aanbrengen en gebruiken zorgt voor dus voor grotere, . Bij iemand met kleine ogen zou ik met een zwart kohlpotlood driekwart een heel dun lijntje aanbrengen van buiten naar binnen toe en de lijn laten stoppen in de wimper rand. Het wit oogpotlood waarvan ik vind dat niet mag ontbreken in je make-up tas zorgt ervoor dat je oog groter lijkt.

De perfecte eyeliner aanbrengen is iets wat iedereen erg graag wil kunnen, maar in de praktijk blijkt dit nog één van de lastigste make-upklusjes te zijn. We brengen altijd mascara en eyeliner aan boven ons oog, maar vergeten de onderkant een beetje. Het is namelijk best lastig make-up onder je ogen aan te brengen, want het is al snel too much.


Dan is een dunne eyeliner mooier dan een brede. Lees hier hoe je dat kunt doen! Kies het juiste potlood. Voorbereiding Zorg ervoor dat je oogpotlood goed geslepen is. Je oog potlood slijpen vlak . Wij hebben dé tips die je ogen niet alleen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.