dinsdag 1 oktober 2019

Kledingkast ordenen

Kledingkast ordenen

Een kast zoals Carrie Bradshaw uit Sex and the City daar dromen we als vrouw allemaal van. Maar de realiteit schotelt ons helaas iets anders voor. Je kledingkast af en toe eens flink opruimen en ordenen kan echter al een hoop schelen. Een goed geordende en opgeruimde kast kan je leven een stuk prettiger maken.


Ik geef je aantal handige tips! Ken jij dat gevoel dat je voor de kast staat en niet meer weet wat je aan moet trekken? Helaas is niet iedereen gezegend met een super grote inloopkast.


Vaak hebben we teveel kleding in een te kleine kast. We zien gewoon door de bomen het bos niet meer! Gelukkig zet Girlscene een paar handige tips op een rijtje voor. Hoe zorg je voor een goede inrichting van je garderobekast.


Kledingkast ordenen

Er zijn verschillende manieren om je kledingkast in te delen. Misschien heb jij wel ruimte voor een walk-in-closet. In dit artikel vind je allerlei mogelijkheden en tips om je kledingkast te ordenen. Een filmpje van mijn kledingkast en hoe ik die opruim en organiseer. Houd dekbedovertrekken bij elkaar door kussenslopen.


Vouw de set op en stop het in een van de kussenslopen. Gooi de kerstballendozen niet weg. De zomer loopt ten einde en het wordt het weer tijd voor de herfst- en wintergarderobe. Tijd dus voor een grote opruimbeurt van de kledingkast.


Kledingkast ordenen

Staat Is het nog heel en . U heeft eindelijk de inloopkast van uw dromen! Om deze netjes en overzichtelijk te houden, wilt u de inloopkast ordenen. Wij geven u in dit artikel tips! Een paar keer per jaar orden ik samen met mijn cliënten hun kleding. Vaak ligt of hangt die kleding in de kast.


Met een beetje pech vind je die wasmanden ook in de slaapkamer, waardoor dit een onrustige . Toch is het handig om je kleding af en toe door te nemen. Niets om aan te trekken, ook al puilt je kledingkast bijna uit? Je bent vast niet de enige. Wedden dat het ordenen met de volgende tips al vele sneller gaat? Selecteren Als je je kledingkast overzichtelijker wilt, zijn er twee opties: . Het scheelt een heleboel tijd (en stress) in de ochtend als je een georganiseerde kledingkast hebt.


Begin met het leeghalen van je kledingkast , zo kun je goed uitzoeken wat je niet meer draagt, past of waarin je jezelf niet meer ziet lopen. Dan kun je beslissen wat je met die kleding wilt doen: ga je . De seizoenen wisselen en daarmee ook de inhoud van onze kledingkast. Kleding opruimen doe je zo – onmisbare tips.


Dikke winterjassen kunnen opgeborgen worden en zomerjurkjes mogen weer de kast in. Maar hoe ruim je kleding en schoenen op de juiste manier op? Lees snel onze onmisbare tips!


Meestal komt dat omdat je kledingkast zo bomvol zit met kleren die je eigenlijk niet meer draagt, dat je de leuke items er niet meer tussen kunt vinden. Belangrijk – Zorg voor een vrolijke . Mijn o zo geliefde walk-in closet veranderde de afgelopen jaren in Het Rommelhok. Tijd voor actie, handige tips én een video die ik speciaal voor jullie maakte.


Soms zie je je eigen troep niet eens, . Je kan snel de juiste match pakken en de juiste. Weggooien, verkopen, sorteren en opnieuw indelen;. Doe het zoals jij het zelf het handigst vindt: op kleur, op soort of op seizoen. Ordenen is daarom alles. Bedenk ook wat je op wilt hangen (bloesjes, blazers en dergelijke) en wat je op gaat vouwen.


Kledingkast ordenen

Om te voorkomen dat je over een maand de gehele kledingkast opnieuw moet ordenen , is het belangrijk om alles netjes bij te blijven houden. Hang de kledingstukken telkens terug op hun plek en bewaar geen dingen die je niet meer nodig hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.