dinsdag 1 oktober 2019

Persoonlijke onderzetters

Laat je onderzetters voor glazen bedrukken bij smartphoto. Onderzetters met foto , de persoonlijke toets voor jouw feestje. Ontdek hoe eenvoudig het is om deze onderzetters online te maken bij smartphoto.


Persoonlijke onderzetters

Voor een persoonlijke sfeer op de tafel. Originele onderzetters maak je met jouw foto en tekst erop! In meerdere vormen en diverse aantallen te bestellen. Leuk en persoonlijk kado.


Bestel eenvoudig je persoonlijke onderzetters met foto. Een prachtig kado voor jezelf of om weg tegeven! Wij leveren momenteel varianten. De BASIC onderzetters zijn van rubber met een kunststof bovenlaag gemaakt, vergelijkbaar met dat van een muismat. De luxere MDF onderzetter heeft een mooie hoogglans . Een origineel cadeau voor elke gelegenheid met onderzetters van Mijnonderzetters.


Is er iemand bijna jarig? Bent u op zoek naar een persoonlijk cadeau voor Vaderdag of Moederdag? Wilt u uw beste vriend of vriendin zomaar verrassen en bent u nog op zoek naar een origineel cadeau? Dit product is niet alleen leuk ter decoratie maar is ook nog eens heel functioneel. Je eigen persoonlijke onderzetters op tafel zien er niet alleen mooi uit maar beschermen je tafel tegen hete voorwerpen.


Zo kun je met een gerust hart je favoriete warme. Kijk dan snel bij MegaGadgets. Vandaag besteld is morgen in huis. Door de tweevoudige matte laklaag op het oppervlak zijn de onderzetters absoluut krasbestendig en . Geef persoonlijke onderzetters aan iemand cadeau en maak hem of haar er heel erg blij mee.


Persoonlijke onderzetters

Persoonlijke onderzetters (hout), nu zelf te maken door te personaliseren! Voor onderzetters vierkant of ron kunt u bij DePrint komen. Bij ons kunt u een mooie, persoonlijke onderzetter laten maken met tekst of een foto. Met de onderzetter beschermt u niet alleen de tafel, u heeft ook iets moois om naar uit te kijken wanneer bijvoorbeeld uw kopje thee op is. U kunt al een onderzetter . Deze functionele accessoire zal dan zeker van pas komen!


Ook op een huwelijk of met een jubileum zijn deze persoonlijke onderzetters een perfecte gift. Laat ermee zien dat je de persoon echt kent, door een foto van een moment te kiezen dat jullie samen hebben beleefd. De onderzetters zijn vierkant met ronde hoeken. Een geweldig idee voor op tafel: de foto- onderzetters bewaren niet alleen de mooiste herinneringen, maar zijn ook nog een prachtige woondecoratie! Kies een set van vierkanten, glanzend afgewerkte onderzetters.


Persoonlijke onderzetters

Voor uw geheel persoonlijke sfeer aan tafel! Leistenen onderzetters graveren. Maak uw tafel compleet met het neerleggen van uw persoonlijke set onderzetters. De set bestaat uit vierkanten onderzetters van leisteen met afgesleten randen. Erg leuk voor het opdekken van uw eigen tafel of als gepersonaliseerd cadeau.


Voor persoonlijke onderzetters upload men zijn eigen foto en maakt online een mooi en uniek ontwerp voor zijn eigen onderzetters. De meeste onderzetters van de eerste betekenis zijn rond of vierkant, maar andere vormen komen ook voor. Soms zijn ze gemaakt van metalen draadwerk, of van gietijzer. Dan hebben ze veelal pootjes zodat de pan niet te dicht op de tafel staat.


Persoonlijke onderzetters

Andere uitvoeringen zijn van kunststof, keramiek, kurk of hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.