dinsdag 1 oktober 2019

Kledingreparatie den haag centrum

Kledingreparatie den haag centrum

Kledingreparatie , kleding vermaken, stomerij, gordijnen vermaken en meer in Den Haag Centrum. De Haagsche Tailor staat voor uw klaar! Voor kledingreparaties als stoppage, het verlengen of verkorten van broeken en het inzetten van ritsen gaat u naar één van deze naaiateliers. Zeli die al meer dan jaar ervaring heeft in deze branche.


Door de jaren heen hebben wij onze expertise kunnen verfijnen, waardoor wij uitstekende kwaliteit kunnen leveren en u altijd waar voor uw geld krijgt! Naast particulieren kunnen ook bedrijven profiteren van de expertise van Twins. Vele bedrijven zijn u al voorgegaan waaronder Oger mode Den Haag en Rotterdam, . Nieuwe Gordijnen Nieuwe Voering Ritssluitingen Uit- en inleggen.


Korter- en langer maken. Ook leer en Bont Stomen. Winkelcentrum Vruchtenbuurt Vlierboomstraat . De meest volledige site met ruim 66. Zes dagen per week geopen elke weekdag vanaf uur.


Kledingreparatie den haag centrum

Vestigingen in Den Haag centrum en Voorburg. Gemakkelijk bereikbaar, in Voorburg parkeren voor de deur. Alles in eigen beheer en eigen hand. Wij behandelen uw kostbare kleding vakkundig, met zorg en snel.


Voor het passen en afspelden zijn paskamers aanwezig. Wij zijn erin gespecialiseerd om u helemaal van dienst te zijn bij reparaties en . Vermaken Wij vermaken kleding voor particulieren en bedrijven. Reparatie Wij kunnen elk kledingstuk repareren, zoals het . Voor al uw kledingreparatie of modelverandering kunt u bij ons terecht. Zelfs leer is geen probleem. Stoppage is onze specialiteit en gun uw kleding een tweede kans . Naast een kledingreparatie vind je ook reparatiedienst, kleding, wasserij en stomerij, schoenen, telefoonwinkel.


Kledingreparatie den haag centrum

Het is meer dan alleen reinigen van u kleding, ook doen wij alle soorten kledingreparaties. Het is professioneel, klantgericht, bied een goede service, niet duur en bezorgt tot de deur. Wij reinigen uw stoomgoed volgens de hoogst . Ervaring met: Professioneel strijken van kleding. Modeatelier Samy Laat uw kleding aanmeten door Samy, de traditionele kleermaker.


Resultaten voor feestartikelen den haag centrum. Gemeente: Gemeente Den Haag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.