dinsdag 1 oktober 2019

Kleedjes haken youtube

Haak een rond kleedje in een halve middag. Gebruik het als onderleggertje, placemat, tafelkleedje. Het haken van een kleedje of doily is niet moeilijk, ook jij kunt het!


Deze video helpt je daarbij. Een wereldrecordpoging waarbij in het hele land gehaakt wordt. Beneden- Leeuwen haakt aan.

In dit filmpje legt Tessa van Riet-Ernst (auteur van verschillende amigurumi- boeken) uit hoe je. Nederlandse Haak tutorial. Hoe haak je een pannen onderzetter? Haak dit schitterende kerstkleedje met sneeuwvlokje! Maak je deze onderzetter kleiner.


Je leert een eenvoudige vorm van overlay crochet. Haakpatroon van een onderzetter in de vorm van een bloem. De bloemmotieven worden direct aan.

Het zeshoekige Granny Square patroon waarmee dit kleurrijke kleedje gehaakt is, staat ook wel. Heel makkelijk, leuk en snel te haken ! Ondrzetters die ook beginnende hakers kunnen maken. How to Crochet a doily Part I - Crochet Jewel. Leer rond haken met stokjes, deze keer langzamer en met meer uitleg over. The interactive transcript could not be loaded.


Rating is available when the. Veel niet hakende mensen denken toch nog steeds dat je alleen kleedjes en vitrages kunt haken , is mijn ervaring. Haken - tutorial: hof van vonne deel -. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Cursus haken voor beginners.


Leren haken is helemaal niet zo moeilijk als je misschien denkt. In deze haakcursus voor beginners leer je de basis. Dit is makkelijker vast te houden dan dun garen en een.


De doily kun je gebruiken als placemat of als badkamerkleedje. Het patroon is erg geschikt voor beginners. Je kunt de doily natuurlijk naar hartenlust groter maken en een mooi vloerkleed voor de woonkamer maken.

Reken dan voor een rond kleed met een doorsnede van circa 1centimeter op 3 . Ik ga proberen of het mij ook lukt om deze trui te haken ! Inmiddels zijn we er achter dat het filmpje van deze trui in het Portugees is. Toer tot en met Toer 22. filmpje uit Brazilie komt! Marrakech dag - Marokkaans kleedje gekocht!


Kruidvat - kleedje haken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.