woensdag 2 oktober 2019

Koekblik laten bedrukken

Koekblik laten bedrukken

Volledig bedrukte blikken. Naast bovenstaande personalisatie-opties is het ook mogelijk om een blik op maat te laten produceren. Op deze manier kan je zowel het formaat blik bepalen, maar ook kiezen voor een all-over bedrukking. Een blik volledig in eigen huisstijl! Deze blikken noemen wij ook wel private label blikken.


Koekblik laten bedrukken

Laat een blik bedrukken met foto en tekst. Rechthoek of hartvorm met de mooiste designs! Multifunctioneel en persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid! Online koekblikken kopen? Koekblikken in alle vormen en maten Bedrukt of onbedrukt leverbaar Snelle levering Bestel direct!


In deze blog laten we jullie kennis maken met dit nieuwe cadeau: de bedrukte koektrommels. Van alle koektrommeltjes kan het deksel volledig bedrukt worden met je eigen . Snoepblik of koekblik bedrukken met eigen foto opdruk. Uniek: Zelf eenvoudig ontwerpen Snelle levering +1. Al jaren de absolute marktleider in het vervaardigen van blik als eindproduct alswel als promotionele verpakkingen. Wij hebben een groot assortiment bedrukte blikken.


Koekblik laten bedrukken

U kunt deze bedrukte blikken eventueel zelf ontwerpen, of dit door ons laten doen. Het stroopwafelblik is uitgevoerd in Delfts blauw en is bedrukt met een tegeltjespatroon met vrolijke en typisch Nederlandse onderwerpen. U kunt het blik aan de bovenkant met tampondruk of digitaal laten bedrukken.


Met logo of met naam van uw firma kunt u dit kenmerkende relatiegeschenk extra persoonlijk laten ogen. Grote blikken met verschillende mogelijkheden! Originele en gepersonaliseerde bewaarblikken, een grote doopsuikerverpakking, een cadeaublik dat je zelf kan vullen met leuke. Klik hiervoor eenvoudig op de afbeelding voor een directe link .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.