woensdag 2 oktober 2019

Koelaanhanger huren rotterdam

Voor een koelaanhangwagen geleverd in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag direct een offerte aan! Optioneel: oprijplaten – Optioneel: generator voor eigen stroomvoorziening. Beschikbaarheid Wij beschikken over een ruim aanbod van dit type koelaanhanger. Snel en gemakkelijk een koelwagen huren in de regio Rotterdam ? Reserveer bij Autoverhuur Rijnmond.


Koelaanhanger huren rotterdam

Bekijk de tarieven op onze website. Een koelwagen huren , omdat u op locatie de catering moet verzorgen? Wij hebben dezelfde dag nog een koelaanhanger voor u tot beschikking. Deze koelaanhanger is geschikt voor: - bedrijfsfeesten - beurzen - buurtfeesten - braderieën - bruiloften - concerten - events - horeca - noodkoeling - verjaardagen.


Technische gegevens: Humbaur geremde geïsoleerde HK aanhangwagen met koelmotor, afmetingen 2x 1x 1cm. Huur dan voordelig een koelbus bij Stern, kilometervrij! Bij koelwagens met een inhoud vanaf m³ heeft u pas een vrachtwagenrijbewijs ( C) nodig.


Koelaanhanger huren rotterdam

U kunt meteen online reserveren. Huur een koelwagen bij Bert Jonk Autoverhuur en profiteer van de . Wilt u een koelwagen huren als tijdelijke catering auto? Of wilt u een koelwagen huren die groter is dan een bestelbus? Onze verhuur partners hebben de juiste huur koelauto met koeling beschikbaar.


KAV4GO is onze service voor iedereen die snel en eenvoudig een bestelwagen wilt huren. Button die leidt naar de deelauto pagina van KAV Autoverhuur . Op alle verhuringen zijn onze huur condities van toepassing. Naast deze koelaanhanger hebben wij ook de mogelijkhei heerlijk bbq-vlees voor . Douchewagens,koelwagen, plaszuilen. Te huur zeer nette en mooie toiletwagens. Ook vip wagens met led verlichting en . Dit kan perfect als aanvulling op uw feest om fusten of kratten bier in te koelen maar ook allerlei andere dranken of etenswaren.


Een van de opties is om vanuit . Boedelbak biedt u de beste kwaliteit aanhangwagen en de gemakkelijkste verhuur service. Voor een aanhanger of paardentrailer bezoekt u Aanhangwagens XXL West Brabant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.