dinsdag 29 oktober 2019

Koffie op locatie

Sophias Coffee kan je ook inhuren voor koffie op locatie. Heb je bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft, personeelsfeest of beurs en wil je je gasten verwennen . Met de mobiele koffiekar, koffiebakfietsen en Italiaanse koffiewagen komen we overal. De Koffie TukTuk is de eyecatcher op uw feest of evenement. Moving Coffee is een mobiel koffieconcept met een mobiele koffiebar voor Italiaanse koffie op locatie.


Dat wil zeggen: op jouw locatie.

Heerlijke, verse ambachtelijke koffie op locatie. Onze professionele barista zorgt voor espresso, macchiato, cappuccino met latte art. Koffie op Lokatie is een samenwerking tussen Roads en Kringloopwinkel De Lokatie in Amsterdam Noord.


Voor arbeidsmatige dagbesteding in een . Met onze Mobiele Koffiebar biedt onze Barista overal in Nederland luxe koffie aan. Wil je de lekkerste koffie serveren op je evenement, (bedrijfs)feest, opening of beurstand? LekkerBakkie verzorgt heerlijke koffie op locatie , te gekke voertuigen als aandachtstrekkers en vriendelijk personeel.


Kijk op onze site voor meer info.

Wilt u koffie op locatie voor uw event, maar dan zonder onze wagens? Coffee-on-Wheels levert koffie op locatie met compacte espresso apparatuur . Hoog tijd is het om ons in te huren. James Hopkins levert zijn heerlijke koffie ook aan bedrijven. Speciaal voor alle koffieliefhebbers!


Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bij u thuis, op een privéfeestje, op een receptie of een beurs. KOFFIE OP LOCATIE KOFFE OP LOCATIE. Je kunt nu ook 1 eerlijke koffie drinken op je (bedrijfs) evenement, beurs, congres of bruiloft!


U heeft een evenement in Nijmegen en u wilt graag een koffie expert bij u op locatie hebben. Lekker Italiaanse koffie dat ter plekke wordt bereidt met vers . Ergens een kopje koffie drinken is niet alleen lekker, het is ook altijd gezellig. Van alleen de geur al, beginnen mensen te glunderen en krijgen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.