woensdag 2 oktober 2019

Wollig voorburg

De gezellige wolwinkel in Voorburg met alles voor breien en haken. Poef gebreid van Luna van Borgo de Pazzi. Heerlijk garen voor maar 2. Hele mooie omslagdoek gehaakt van bollen Cori van OnLine.


Bij Wollig in de Herenstraat in Voorburg kun je terecht voor wol,. Voorburg - Thera Roeleven laat met haar handwerkwinkel Wollig in de Herenstraat Voorburg zien dat breien en haken helemaal niet oubollig is. Vooral op het gebied van haken is er zoveel meer mogelijk dan het haken van een onderzetter of pannenlap.


In deze moderne en eigentijdse winkel vind je heel . Leuke ideetjes voor Pasen! Beetje borduren met maximaal resultaat! De onderneming Wollig is gevestigd op Herenstraat te VOORBURG en is actief in de branche Winkels in breiwol, handwerken en fournituren.


Wollig voorburg

Kom langs voor een workshop, fournituren of blader in een van de vele boeken. Andere plekken in de omgeving. Openingstijden, adres en routebeschrijving naar Wollig in Voorburg. Totaal aantal inzendingen: 0. De informatie die je hier vindt over Wollig komt deels vanuit Graydon en deels vanuit de KvK.


Indien je contact wilt opnemen met Wollig kun je het telefoonnummer gebruiken of een brief versturen naar het adres Herenstraat met . Natuurlijk kunt u wel gewoon bestellingen plaatsen in deze periode. Second Hand Rose-Den Hage, NL. Wollig , Herenstraat 9 Voorburg , Netherlands.


Wollig voorburg

We gaan hier aan de slag met de technieken om leuke grannys te maken. Er is keuze uit verschillende modellen. Grannys worden gebruikt voor kled. May, 10:AM - Wollig - Voorburg - Netherlands - Je leert alle haak- of breisteken, je mag kiezen:-) Ook geschikt voor herintreders. Garen is inbegrepen, naalden leen j. De gemeente Voorburg reikte giste- ren taalprijzen uit voor gemeente- lijke teksten die het predikaat.


De winnaars kregen een Oorkonde en vijfhon- derd gulden voor een brief Over twee financiële regelingen voor de ouderen. De kleur mag je zelf bepalen, wil je een kleinere ring dan kan dat ook. Het garen en de ring zijn. Maar eenmaal in Voorburg kwam de dag pas goed op gang. Hoorde ik ineens mijn naam.


Wollig voorburg

Was ik al lang en breed Wollig voorbij, mijn doel. Maar wel opgemerkt door Thera, de persoon waarvoor ik naar Voorburg was .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.