vrijdag 1 november 2019

Koffiemachine reparatie groningen

Koffiemachine reparatie groningen

NaaUw Onderhoudsspecialist Servicegebied: Groningen , Frieslan Drenthe. Specialisatie: Koffiemachines en espressomachines. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw koffiemachine of espressomachine op te nemen in een servicecontract zoals u dat wenst. Informeert u geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Koffiemachine reparatie groningen

Douwe Egberts koffiemachines. Ook voor installaties door heel Nederland. Onze service monteur neemt de tijd voor u. Prima bedrijf, snelle levering en . Reparatie koffiemachine , koffieautomaat en espressoapparaat Horeca in Groningen door grootkeukenmonteur.


Ook wanneer u zelf wilt repareren helpen wij u graag verder om dit tot een goed eind te brengen. Je bent van harte welkom bij onze espresso servicedienst. CasaBarista is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van piston espressomachines. Wij servicen geen volautomatische espresso apparatuur.


Koffiemachine reparatie groningen

Voor reparatie van uw espresso apparatuur onder garantie: neem aub rechtstreeks contact op met de Barista shop . CasaBarista heeft een eigen technische servicedienst voor het repareren van een defecte piston espresso apparaat, espressomachine. Je bent welkom voor reparaties van de meeste merken (handmatige) piston espressomachines. Is uw Saeco koffiemachine defect? Is uw Siemens koffiemachine defect?


Wij repareren geen volautomatische koffiemachines. Bekijk ons assortiment koffiemachines en vraag direct een offerte aan of maak online een afspraak! Premium JURA dealer en koffiespecialist voor koffie, koffiemachines , thee en accessoires. Geniet ook thuis van de beste koffie!


Koop bij de man die repareren kan. Naast dat Espresso-Company officieel JURA servicepartner is, wordt er nauw samengewerkt met diverse partners zoals Saeco, Nivona, Bosch en Siemens. Er is dus voor ieder merk koffiemachine een passende oplossing te vinden, zodat je niet te lang zonder koffie hoeft te zitten! Philips saeco ingeleverd bij de mediamarkt in Groningen (sontplein), omdat ie alweer de koffie ernaast gooit, in plaats van in het koffiekopje. Twin Espresso Techniek BV is een onafhankelijk servicebedrijf en verricht plaatsingen, onderhou uurs service en reparatie aan koffie- en espresso apparatuur.


Ons team ondersteunt snel en deskundige bij storingen aan uw espressomachine, koffiemachine , koffiemolen of koffiezetapparaat. Is je koffiemachine kapot gegaan, zit je zonder inktcartridges of zoek je een nieuwe stofzuigerborstel? Kom gerust langs in onze onderdelenwinkel, stuur een e-mail of bel ons.


Koffiemachine reparatie groningen

Wij zijn zes dagen per week geopend. Onze deskundige medewerkers helpen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.