dinsdag 5 november 2019

Kookdemonstraties vacatures

Kookdemonstraties vacatures

Tijdens die bereiding worden mensen . Dit doen wij al jaar. Kookdemonstraties via Hostesses van Oranje. Wij hebben persoonlijke . Demonstratrices inhuren voor tijdelijke of permanente bemanning van uw receptie. Landelijke receptie diensten en receptioniste service.


Kookdemonstraties vacatures

Functie omschrijving (Hobby)kok voor kookdemonstraties. WFM People verzorgt instore productdemonstraties bij diverse Makro locaties in Nederland. Voor diverse vestigingen zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoper met een passie voor koken.


Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten die je . Voor de Makro zoeken wij enthousiaste kookdemonstrateurs die op een verrassende manier aan het publiek gerechten demonstreert. In deze rol ben je hét . Ook kookdemonstraties behoren tot de mogelijkheid. Instore, near store of kookdemonstraties bieden de consument de mogelijkheid om het betreffende product aan te bieden op de plek waar het daadwerkelijk wordt verkocht, de winkel! Zo kan de consument het product daadwerkelijk beleven, proeven, ervaren en kopen, . Werkzoekendennaar de vacatures.


Kookdemonstraties vacatures

Koks moeten hiervoor weten hoe de desbetreffende apparaten werken. Een interesse voor elektronica- apparatuur en keukenuitrusting is daarom van belang. Omdat koks tijdens dit soort evenementen voor een groot publiek koken moeten ze bovendien communicatief . Voor diverse demonstratie- en promotieactiviteiten zijn wij op zoek naar vrouwen en mannen die vast willen werken voor maximaal dagen per week (woensdag tot en met zaterdag). Grootscheepse kookdemonstratiecampagne Jumbo. Kom dan bij ons werken als instore medewerker!


Want iedereen heeft het tegenwoordig over een inductie- kookplaat, een (combi-)stoomoven, een wokbrander of kookplaatafzuiging, maar wat houden . Brandwise is een van de marktleiders op het gebied van Field Marketing. In samenwerking met Albert Heijn hoofdkantoor hebben we het unieke AH XL kookdemonstratie concept ontwikkeld. Een moderne kookstudio, professionele ( demo)kok en receptenkaarten staan centraal tijdens dit uiterst succesvolle concept in de mooiste en grootste winkels van Nederland. Wekelijks verzorgen wij . Ontdek bij Nieuwenhuis Keukens de mogelijkheden van uw nieuwe keuken. Doe mee aan onze gratis kookdemonstraties en laat u inspireren.


Kookdemonstraties vacatures

Een week lang gezelligheid en kookdemonstraties geven. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar kandidaten die in de week van moederdag graag . Na een uitgebreide interne opleiding verzorg je zelfstandig kookdemonstraties en kookworkshops om de bezoekers van de Miele Campus enthousiast te maken voor het koken met Miele apparaten. Werken in een leuke omgeving, met een gezellig.


Dagelijks worden er bij Miele Nederland in Vianen diverse kookdemonstraties en kookworkshops gegeven voor consumenten. Samen met een groep jonge en . We hebben persoonlijke aandacht. Leer alles over verschillende keukenapparaten tijdens een kookdemonstratie of doe zelf mee met een workshop. Zo ontdek je vanzelf welke apparaten het beste bij jou .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.