woensdag 13 november 2019

Kookworkshop gouda hoge gouwe

Gouwe Stek Catering: Ambachtelijk en natuurlijk biologisch. Parkeertip (min. lopen): Parkeergarage Q-park Bolwerk, Hoge Gouwe 201. CU beschikt over gratis wifi, een laptop en beamer voor presentaties. Heeft u vragen of wilt u een reservering plaatsen? Ontmoet de vakmannen van Gouda in hun mooie winkels met etenswaren door samen met de chefkok boodschappen te doen in het centrum van Gouda.


Onderweg is van alles te zien, leren en proeven.

Daarna aan de slag in de keuken voor een 4-gangen-diner. Deze workshop duurt uur en . Zin om zelf aan de slag te gaan in de keuken? Betty Blue verzorgt workshops van tot personen.


Of wilt u juist dat alles voor u geregeld wordt? Heerlijk genieten van zelfgemaakte culinaire creaties in een sfeervolle . Sinds december verzorgen wij onze catering, kooksessies en events vanuit de nieuwe locatie: Zuidelijk Halfrond Gouda. In het centrum van Gouda vindt u het intieme kookatelier, geschikt voor groepen van tot personen.

Ontbrekend: hoge ‎ gouwe Traiterie Fanteur in Gouda - Catering - Telefoonboek. Bent u op zoek naar een kookstudio voor uw bedrijfsuitje of avondje uit in de omgeving van Gouda ? Probeer eens een Thaise kookworkshops van De Thaise Chef. Op zoek naar een leerzame kookworkshop in Gouda ? WegmetdeBaas heeft vele kookworkshops in Gouda.


Ook kunt u bij ons terecht voor leuke workshops. Speciaal voor u hebben wij een. Vind de perfecte locatie om te netwerken! Hier vind je een overzicht van al onze locaties die geschikt zijn voor het organiseren van een netwerkbijeenkomst in Gouda. Blij met deze geslaagde middag gaan we weer naar huis.


In mijn hoofd ben ik alweer aan het bedenken waar we de volgende keer heen zullen gaan. Ik denk iets met brocante ofzo. Verandering van spijs doet eten, zegt men! LF Gouda High tea €150. Leuke gebeurtenissen in het altijd bruisende Gouda.


See more ideas about Gouda , Holland and The netherlands. Daarvoor zat het bedrijf ongeveer jaar aan de Hoge Gouwe in de binnenstad. Het gaat goed hier”, meldt eigenaar Erik van Dijk tevreden.

Zijn bedrijf houdt zich bezig met catering, kookworkshops en speciale activiteiten (Food-events). En we houden het Fairtrade vaandel hoog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.