dinsdag 12 november 2019

Kookworkshop gouda molen

Kookworkshop gouda molen

Het Gemaalhuis staat naast de Mallemolen , aan de rand van Korte Akkeren in Gouda. In de directe omgeving kun je gratis parkeren. Kom langs en ontdek een Gouwe Stek! PS: Wil je een kookworkshop , feestje of catering plannen op een zaterdag?


Gemaalhuis naast de Mallemolen (nabij het Uiverplein) of in de professionele keuken van de Goudse Waarden, Calslaan 1Gouda. De Mallemolen is één van de grootste poldermolens van Nederland. Nadat het Gemaal de taken van de molen.


Het culinaire centrum voor liefhebbers van goed en lekker eten en drinken in het Gooi. Op onze sfeervolle locatie in het prachtige Laren vindt u een complete en professionele kookstudio, waar topkoks en amateurs elkaar ontmoeten. Speciaal voor u hebben wij een. Koken met Passie, Italiaans, Proef het voorjaar, Asperges, Oosterse keuken, Tapas. Combinatie met een andere activiteit zoals wandelen, molenbezoek of een creatieve workshop is ook mogelijk . GoudAgenda is dé lokale gids voor alle (culturele) evenementen in Gouda en omstreken!


Volg ons en bezoek de site om te zien wat er vandaag én de komende tijd in Gouda te doen is. Direct naar het online reserveren. We houden het graag klein.


Restaurant de Mallemolen beschikt over couverts. Daardoor kunnen we onze aandacht volledig op onze gasten richten. Het is wijs als u vooraf bij ons een tafel reserveert. We staan u ook graag persoonlijk te woord.


Kookworkshop gouda molen

Koken bij de Molen organiseert vier keer per jaar een open inschrijving voor een kookworkshop met elke keer een ander thema. U kunt zich hiervoor alleen, met een vriend(in) of een gezelschap inschrijven. Hoe ziet de kookworkshop er uit . De Bakkerij Gouda Omschrijving: Bij De Bakkerij in Gouda kunnen mensen leren broodbakken met zowel gist als desem. Limburgse vlaaien leren bakken en er zijn workshops voor kinderen en rondleidingen door de molen en . De workshops worden gegeven aan. Over ons: Gooische Kookstudio in Naarden is dé locatie in het Gooi voor kookworkshops , vergaderingen, feesten, diners en borrels.


Ik ben Bella de koe en ik neem jullie mee op avontuur op het platteland. Haastrecht niet in dit boekje. Natuurlijk ontbreekt Boezemmolen nr. Ben je op zoek naar een locatie voor originele teambuilding activiteiten in Gouda ? Volg met het hele bedrijf een kookworkshop , of ga na diverse outdoor . Regelmatig verzorg ik kookworkshops voor groepen. Gouwe Stek Catering Partyservice Hans de Gier Gemaalhuis Mallemolen Gouda.


Kookworkshop gouda molen

Ontmoet de vakmannen van Gouda in hun mooie winkels met etenswaren door samen met de . Met ruim jaar ervaring als kookwinkel, is Kookpunt het walhalla voor iedere kookliefhebber.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.