woensdag 13 november 2019

Kookworkshop miele combi stoomoven

Kookworkshop miele combi stoomoven

Of u nu een liefhebber van hartig of een echte zoetekauw bent, tijdens deze workshop draait het om de ideale combinatie van hartige en zoete lekkernijen. U gaat onder andere aan de slag met onze oven en combi - stoomoven. We leren u hoe u deze apparaten optimaal kunt gebruiken, zodat u er elke dag plezier aan kunt beleven. Prijs per persoon: € 350.


Kookworkshop miele combi stoomoven

Elke kookstudio bevat vier kookeilanden. Schrijf je in voor een van. Ook uitvinden welke manier van koken het beste bij u past, volg dan de gratis kookworkshop in het.


Maandelijks kun je bij ons terecht voor een cursus stoomoven. Wil je weten wat de mogelijkheden van de stoomoven zijn, hoe je hem moet gebruiken en wat je er allemaal mee kunt koken? Dan is deze cursus echt is voor jou. Tijdens deze cursus ga je zelf aan de slag met de stoomoven.


Kookworkshop miele combi stoomoven

Sinds enige tijd hebben wij een combi - stoomoven en tijdens deze kookworkshop leer je onder leiding van . Ik kwam hier helemaal enthousiast van thuis. We willen namelijk ook nog een combioven met magnetron. De focus ligt op steamers, lage druk stoomovens en combi - stoomovens. In samenwerking met de merken AEG, Siemens en Bosch hebben wij daarom weer masterclass kookworkshops van een professionele kok voor u georganiseerd.


De nadruk wordt deze keer gelegd op het koken met de nieuwste inductiekookplaat en combi - stoomoven van AEG, Siemens en Bosch. Proef zelf het verschil. Op die manier krijgen Ook in de privésfeer breng je graag we in onze showroom in onze hoofdzetel in Mollem mensen gezellig bij elkaar. Miele hoge druk steamer.


Kookworkshop miele combi stoomoven

Volg dan deze kookworkshop. Kies voor de functie menugaren en zoeken de verschillende groenten. Om nog maar niet te spreken van de . Kookworkshop voor bezitters van een . De wettelijke garantie op apparatuur is twee jaar. See more ideas about Steamers, Food ideas and Foodies.


Atag is gevestigd in Erpe Mere (België) en bestaat al bijna jaar. Atag maakte zijn naam en faam met industriële was-, en keukenapparatuur. Geleidelijk begaf Atag zich ook op de particuliere markt met inbouw keukentoestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.