donderdag 14 november 2019

Koperen koffiepot

Koop of Verkoop koffiepot op Marktplaats. Miniatuur koperen koffiekan. Retro GROOTMOEDERS KOPER KOFFIEKAN wordt verkocht wegens opruiming na verhuis. De kan is in perfecte staat.


Gebruikt: geel koperen koffiepot ca. Aan de achterkant hebben ze allebei wel een deukje .

Koper) - Te koop in Hasselt. De pot is voorzien van een sierlijk vorm gegeven handvat en schenktuit. Op de koffiepot zit een . Uit grootmoeders tij deze koperen koffiepot. Hij kon de prijs zelf niet afhalen, maar was apetrots. Een bekroning voor iemand die cultuur dichter bij de . De koffiekan is conisch van vorm, heeft een S- vormige tuit en een houten handvat met duimlip.


Scharnierend bol deksel met . Collecteschaal vervaardigd van vernikkeld koper, gebruikt in de Eben.

De rood koperen koffiepot van dit zogenaamde Vlaamse serviesje staat op een dubbele . Sierlijke oude koffiepot van gehamerd roodkoper met messing, om op de nostalgische manier koffie te zetten. Heel lang was een koperen pot die boven het vuur hing de koffiepot van gezinnen in de laagste sociale klassen. De gemalen koffie moest heel lang in het. Mooie koffiekan van koper.


There are no stories available. Eén onderdeel hiervan was Kaatje. View Stilleven met bloemen, perziken, meloen en koperen koffiepot by Frans Mortelmans on artnet. Browse upcoming and past auction lots by Frans . Oude koperen koffiepot en suikerpot.


Totale hoogte koffiepot : cm. Beiden nog in zeer goede staat, als nieuw. Vdripper voor tot kopjes koffie uitgevoerd in koper , dat het een luxe en hippe . Koffiepotten koop je eenvoudig online bij bol. Weergeven Openingstijden.


In goede staat 24cm hoog Houten handvat Porseleinen knopje. Lijkt je dit interessant? Klik dan hier om het volledige zoekertje te bekijken op Koopjeskrant.

From media Commons, the free media .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.