dinsdag 19 november 2019

Nordland wasmachine wa 8125

Dat geldt ook als we hem vergelijken met machines uit zijn prijsklasse. Toch is het niet alleen maar slecht nieuws. Als we puur naar zijn waskwaliteiten kijken, dan scoort . Nordland wasmachine kopen?


Reageer op deze vraag Misbruik melden.

Voorwaarde: Tweedehands machine. De machine doet het perfect het hele programma. Waarschuwing: Laatste items in voorraad!


Beschikbaarheidsdatum: . Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij. Koop of Verkoop nordland op Marktplaats.

Door omstandigheden een mooie en gegarandeerd 1 goedwerkende. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Maand garantie vaste prijs.


In goede staat en werkt prima. Vermoedelijk nog niet op de helft van het aantal maximale wasbeurten. Edy nordland enz komen uit dezelfde fabriek,in Nederland op de markt gebracht door fa Frenko die inmiddels failliet is. Mijn wasmachine draait maar 1x en stop er dan mee.


Het is wel gevuld met water en doet voor de rest niks meer. Licht blijf groen knipperen. Goedkope wasmachine Zanussi thuisbezorgd. Alle handleidingen op ManualsCat.


Heb je een soortgelijke klus? Vergelijkbare klussen op Werkspot. Van de een op de andere dag gaat het deurtje niet meer open van de wasmachine. Wasmachine kapot (afvoerpomp).

En het leukste is nog dat er was in zit. Info over wasmachine nordland. Resultaten van zoekmachines!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.