vrijdag 22 november 2019

Oldtimer cabrio huren

Oldtimer huren als trouwauto? Een oldtimer huren bij Classic Rentals en alle kilometers zijn vrij om te genieten van deze speciale klassieke auto! Aanbevolen Afstand Prijs. Alleen direct boeken tonen.


Volkswagen (64) Citroën (25) Mercedes () . Betrouwbare oldtimer huren voor uw bruiloft of zomaar voor een dagje toeren?

Zin om u onder te dompelen in de sfeer van lang vervlogen tijden? Huur dan een oldtimer bij Dockx Rental. Al onze oldtimers zijn in perfecte staat.


Een stijlvolle classic car huren voor een bruiloft, huwelijksverjaardag, jubileum of gewoon voor een romantisch ritje? Welkom bij ik wil een trouwauto huren ! Bekijk uw trouwauto Zwolle. Daarna nog een vw kever cabrio speedster . Met of zonder chauffeur.

Alle oldtimers uit de Visscher collectie verkeren in een zeer goede staat. Klik op de afbeelding voor meer. Op zoek naar een bijzondere activiteit voor groepen? Je kunt bij Vintage Road Trips in Amersfoort voor een aantrekkelijke prijs oldtimers huren voor een spectaculaire beleving van hoge kwaliteit. Je kunt bij ons vanuit Amersfoort en vanuit de Provence geweldige oldtimers huren.


Kijk hieronder naar ons assortiment aan oldtimers en cabrio's en klik voor meer informatie over het huren van die oldtimer of cabrio ! Wij hebben in de Provence ook cabrioverhuur ! Vanaf € 5VW TSpijlbus Camper . Unieke rij ervaring, dag toeren, weekend weg, rondreis, trouwauto. Voor iedereen een voordeel. Wil jij ook zelf rijden in een vintage fiat 5en maximaal genieten van je trouwdag? En zoek je ook een unieke auto, geen.


Renault Goelette te huur : foodtruck, reclame, 4x oldtimer. Beschrijving: Fiat 5huren. Zelf rijden, indien wenselijk ook mogelijk met chauffeur. Ook te huur: Porsche Boxster cabrio.


Ford Mustang Cabrio ( kleur Poppy Red) te huur voor huwelijk of speciale gelegenheid.

De Spitfire is ook een heerlijke toerauto en uitstekend geschikt om eens deel te nemen aan een oldtimerevenement als je zelf niet over een oldtimer beschikt. De Triumph Spitfire is net als al onze klassiekers te huur per uur of per dag(deel). Let wel, deze Engelse volbloed staat op stal in Heerlen.


Kever verkoop en keververhuur en kever inkoop en trouwauto verhuur, trouwvervoer, bruidsauto.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.