vrijdag 15 november 2019

Suikerwater maken mojito

Mocht je nu vaak cocktails maken , dan heb je suikerwater nodig. Nu kun je dit in de supermarkt of bij de slijterij kopen. Maar er is een veel makkelijker en goedkopere manier! Het lekkerste recept voor Suikerwater vind je bij njam!


Suikerwater maken mojito

Ontdek nu meer dan duizenden smakelijke njam! Voor het maken van een Bacardi Mojito met Superior heb je het volgende nodig: Een halve verse limoen, verse. Knijp de partjes van een halve limoen uit boven het Mojito -glas en gooi de uitgeknepen delen er gewoon in. Voeg nu ook muntblaadjes,. Maak je eigen suikerwater : Ingrediënten: kilo suiker en liter . Suikersiroop wordt gebruikt in vele cocktails en cake recepten, en wordt ook gebruikt om geconfijte vruchten te maken.


Bekijk ook de video van dit recept! Een mojito staat altijd wel op het menu wanneer er ergens een feestje aan de gang is. Wij geven je hieronder een aantal belangrijke tips die deze cocktail kunnen maken of kraken. Lees verder voor het hele recept om zo zelf een heerlijke Mojito cocktail te maken.


De ingredienten voor een Mojito. Dit is niet de originele manier van het maken van een mojito , . De meest populaire cocktail van de laatste jaren: de Mojito. Heerlijk frisse klassieker. Stamp de limoen, de muntblaadjes en het suikerwater met een stamper in een longdrinkglas tot een gladde massa. Vul het glas op met ijsblokjes.


Schenk de bacardi reserva over het ijs. Garneer met een takje munt. Om het makkelijk te maken gebruik je een trechter om het suikerwater uit de pan in een fles te gieten zodat je makkelijk kan inschenken.


Suikerwater maken mojito

Ok, dat zijn de voorbereidingen. Wodka heeft in principe bijna geen smaak en is vooral de alcohol toevoeging aan de cocktail, maar om dit recept nou met water te maken … ik denk niet dat het. De Alcoholvrije Versie Van Mojito „ De overbekende Mojito is ook in alcoholvrije versie.


Hou je niet van alcohol of moet je nog rijden en heb je zin in een Mojito , dan is dit een lekkere variant en jouw ding! Ook kinderen zullen ervan genieten. Mocktail │ persoon │ Koud Benodigdheden Muntblaadjes . Zelf Mojito maken Mojito , het is vaak van de duurste drankjes die je kunt bestellen bij een bar of een club. De prijs wordt mede bepaald door de verse ingrediënten, maar zeker niet onbelangrijk is de lange bereidingstijd aan de bar. Want een goede Mojito klaarmaken.


Suikerwater maken mojito

Hoe maak je je eigen suikerwater ? Een cocktail met amaretto en een afwerking om mee uit te pakken, een warme versie van de klassieke mojito of en koffieshot met munt: wij zetten drie. Doe wat suiker op een bordje, dop een satéstokje in het suikerwater en rol door de suiker zodat er al een laagje suiker aan het stokje blijft kleven. Zooz video: De Sunseeker cocktail, een alcoholische verfrissing met tequila en Apple Sour! De Mojito komt van het eiland Cuba.


Deze cocktail is gebaseerd op rum. De limoen en munt maken het drankje lekker fris. De mojito was het favoriete drankje van de schrijver Ernest Hemingway.


Oorspronkelijk was de Mojito bedoeld als medicijn, net als cola trouwens. Maar in de tweede helft van de negentiende eeuw werd deze al snel populair onder de piraten van . Doe de limoenpartjes samen met het suikerwater in een cocktailglas. Prak met een muddler (stampertje) zodat de suiker zich mengt met het sap. Doe de muntblaadjes erbij en muddle nog wat verder. Overgiet met rum en vul eventueel verder aan met bruiswater.


Deze nieuwe versie van de populaire en traditionele Mojito is perfect voor zelf te maken als je een feestje geeft. Door een extra zoete touch te geven met aardbeien wordt de Mojito Strawberry het ultieme vrouwendrankje. Ontbrekend: suikerwater.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.